Başbakan Erdoğan: CHP'nin Ne Olduğunu Millet Anlasın

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında konuştu. Erdoğan ' ın eleştiri oklarının hedefinde yine CHP vardı.
Başbakan Chp Ak Parti Grup Toplantısı Recep Tayyip Erdoğan 


Başbakan Erdoğan, ''Şimdi ben CHP ' ye diyorum ki eğer dürüstseniz, samimiyseniz, sizin söyleyeceğiniz tek şey var. dört siyasi partinin imzası var. Gelirseniz gelirsiniz, gelmiyorsanız biz kalkarız iktidarla beraber Meclis ' te bunu görüşürüz, 60 maddeyi Meclis ' ten geçiririz, yasal hale gelmiş olur. Diyorum ya akşamdan sabaha her zaman aynı anlayış. İşte şimdi burada genel başkanları bu açıklamayı yapıyor, ardından gelen heyet dört parti beraber olursak Meclis ' te görüşürüz diyor. Meclis ' e gelmeyip kaçıyorsa, gel bu işi çözelim. Milletim ne derse biz oyuz, ama CHP ' nin de ne olduğunu milletim anlasın'' dedi.


Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
12 Kasım 2013 Salı günü yayınlandı