Başbakan Erdoğan: Antalya'ya CHP'nin Gerçek Yüzünü Gösterin

Başbakan Erdoğan, AK Parti'nin Antalya Büyükşehir Belediyesi başkan adayını açıkladığı konuşmasında 'Antalya 5 yıldır fetret dönemi yaşıyor. Antalya'ya CHP'nin geçek yüzünü göstereceksiniz' diye konuştu.
Menderes Türel Büyükşehir Belediyesi Genel Başkan Yardımcısı Recep Tayyip Erdoğan Yerel Seçim 



Antalya'nın 5 yıldır 'fetret dönemi' yaşadığını söyleyen Erdoğan, 'Antalya'ya rant kapısı olarak bakanlar Antalya'ya yazık ediyor. Yerel seçimlerin yapılacağı 30 Mart'ın Antalya için bir milat olacağını söyleyerek, '29 Mart akşamına kadar Antalya'da bize uyumak yok' diye konuştu.

Başbakan Erdoğan, konuşmasının sonunda da 'Antalya'ya yabancı olmayan, Antalya belediyeciliğini iyi bilen...' sözleriyle Antalya Büyükşehir Belediyesi başkan adaylarının, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel olduğunu açıkladı.
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
14 Aralık 2013 Cumartesi günü yayınlandı