Başbakan Erdoğan:Akil İnsanlar Heyetini tespit ettik

Partisinin Grup Toplantısında konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan,Akil İnsanlar Heyeti'nin tespit edildiğini söyledi.
Başbakan Ak Parti Grup Toplantısı Akil İnsanlar Recep Tayyip Erdoğan Çözüm Süreci 


Başbakan''Çözüm sürecinin önemli bir aşaması olarak süreci takip edecek,sürece yönelik toplumsal desteği perçinleyecek,çözüm iradesini güçlendirecek,toplumsal algıyı olumlu istikamette geliştirecek,farklı görüşleri değerlendirecek 'Akil İnsanları' tespit ettik.'' ifadelerini kullandı.

Sözüne güvenilen,sözü dinlenen, mesele ile ilgili birikimi olan, toplumun çeşitli kesimlerinin itibarını kazanmış yazar,akademisyen,sanatçı ve sivil toplum örgütlerinden oluşan bir heyeti oluşturduklarını belirten Erdoğan '' Yedi ayrı coğrafi bölgeye göre bir planlama yapıp,kısa süre zarfında da bu heyetteki isimleri kamuoyuna duyuracağız.Heyetle büyük ihtimalle perşembe akşamı bir araya gelerek istişarelerimizi yapacağız.''dedi.


Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
2 Nisan 2013 Salı günü yayınlandı