Başbakan Davutoğlu Çanakkale'de konuştu

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Çanakkale Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitinginde halka hitap etti.
Başbakan Cumhuriyet Ak Parti Cumhuriyet Meydanı Ahmet Davutoğlu 


'Çanakkaleli olmak için Çanakkale'de doğmak gerekmez' diyen Davutoğlu bu milletin davasına aşık olan, tarihi bilen her millet ferdinin, her Türk'ün Çanakkaleli olduğunu söyledi.

Davutoğlu, 1915'te millet için büyük bir sınav yaşandığını, devletin, yurdun işgal edilmek istendiğini hatırlatarak, milletin Çanakkale'de 'Biz ayaktaysak bayrak inmez' dediğini anlattı.

Milli birliğin nişanesi olarak nitelendirdiği Çanakkale'de milletin, 'Biz baş veririz baş eğmeyiz' diye bir kez daha haykırdığını vurgulayan Başbakan Davutoğlu, kente Türkiye'nin her bir yanından selam getirdiğini belirtti.
Ahmet Davutoğlu Hakkında
Ahmet Davutoğlu, 26 Şubat 1959'da Konya'da doğdu. Babasının adı Mehmet Duran, annesinin adı Memnune'dir. Öğretim Üyesi Prof. Dr.; Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Ekonomi Bölümlerinden mezun oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde yüksek lisans, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde de doktorasını yaptı. Malezya International Islamic University'de çalışmaya başladı. Üniversiten...
devamı
25 Mayıs 2015 Pazartesi günü yayınlandı