Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti İstanbul 5. Olağan İl Kongresi'nde konuştu

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu, ' Özgürlükçü bir anayasayı, Türkiye'nin temel yasası olarak inşallah milletle birlikte yazacağız ' dedi.
Başbakan İl Kongresi Ak Parti Sinan Erdem Spor Salonu Ahmet Davutoğlu 


AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti İstanbul 5. Olağan İl Kongresi'ndeki konuşmasında, salonda bulunanlar ile tüm İstanbulluları selamdı.

'Anayasayı milletle yazacağız'

Davutoğlu, 'İnşallah önümüzdeki dönemde, 7 Haziran'da emaneti milletten devraldığımızda en önemli hedeflerimizden biri özgürlükçü bir anayasayı, milletin anayasasını Türkiye'nin temel yasası olarak inşallah milletle birlikte yazacağız. Yeni anayasanın en temel ilkesi 'özgürlükçü' olması olacak' dedi.


Ahmet Davutoğlu Hakkında
Ahmet Davutoğlu, 26 Şubat 1959'da Konya'da doğdu. Babasının adı Mehmet Duran, annesinin adı Memnune'dir. Öğretim Üyesi Prof. Dr.; Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Ekonomi Bölümlerinden mezun oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde yüksek lisans, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde de doktorasını yaptı. Malezya International Islamic University'de çalışmaya başladı. Üniversiten...
devamı
8 Şubat 2015 Pazar günü yayınlandı