Barışa ve umuda destek vermeye hazırız

Partisinin grup toplantısında konuşan Kemal Kılıçdaroğlu,terör sorununun çözümünde Başbakan Erdoğan'a yeni bir kredi açacaklarını;ama dört şartı olduğunu söyledi.CHP lideri barışa ve umuda destek vermeye hazır olduklarını da ekledi.
Chp Chp Grup Toplantısı Terör Sorunu Kemal Kılıçdaroğlu Çözüm Süreci 


''Biz her zaman her ortamda toplumsal barışa destek veriyoruz;çünkü biz insanımızı seviyoruz,insanımıza saygı duyuyoruz.Herkesin barış ve huzur içinde yaşamasını istiyoruz.''diyen Kılıçdaroğlu ''Sayın Başbakana bu sorunun çözümü için yeni bir kredi açacağız;ama o krediyi kullanman için dört önemli koşulun var dedim:1-Samimi ve dürüst olacakasın.2-Gizli bir kişisel ajandan olmayacak.3-Millete izah edemeyeceğin angajmanlara girmeyeceksin.4-Ana muhalefet partisine veya millete bilgi vereceksin yani saydam olacaksın.Bunları kabul edersen sana destek veririz.O destek Recep Tayyip Erdoğan'ın şahsına verilmiş destek değildir.O destek şehit analarına,şehit babalarına verilmiş destektir.''ifadelerini kullandı.
Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
8 Ocak 2013 Salı günü yayınlandı