Arınç: 62 İsimli Akil İnsanlar oluşturuldu

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç,Akil İnsanlar Heyeti'nin 62 isimden oluştuğunu söyledi.
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Akil İnsanlar Recep Tayyip Erdoğan Çözüm Süreci 


62 isimle Akil İnsanlar Heyeti'nin teşekkül ettiğini belirten Arınç ''Hepsinin isimlerini biliyorum şu anda tek tek konuşmak durumunda değilim.Bu isimler Türkiye'de sevilen,tanınan,diyaloğa açık, ister sanatçı olarak ister politikacı kimliğiyle veya iş adamı,sivil toplum kuruluşlarında uzman olarak çalışan arkadaşlarımızdan oluşuyor'' dedi.

Başbakanın, titiz bir çalışma ile bu listeyi hazırladığını ifade eden Arınç,Yarın akşam Başbakanımız Dolmabahçe'deki ofisinde Akil İnsanlar ile toplantı yapacak.Orada Başbakanımız Türkiye'nin geldiği noktayı,çözüm sürecini bu değerli insanlara sunmuş olacak.Ondan sonra da mümkünse bir aylık çalışma ile Türkiye'nin tüm bölgelerinde çözüm sürecini tanıtıcı ve halkımızın bu süreç konusunda bilgilendirilmesini amaçlayan bir çalışmayı yapacaklar.Bunun Türkiye için çok yararlı ve faydalı olacağinı düşünüyorum.Şimdiden o arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.'' diye konuştu.


Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
3 Nisan 2013 Çarşamba günü yayınlandı