Altan Tan'dan Haluk Koç'a cambaz yanıtı

Günün en dikkat çeken açıklaması HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan ' dan geldi. İç Güvenlik Paketi'ne ilişkin konuşan Buldan, “AKP Grup Başkanvekilleri ve İçişleri Bakanı ile yaptığımız görüşmeler neticesinde geçen maddelerin tekrar ele alınması, tekriri müzakere yöntemiyle bir daha görüşülmesi yönünde bir ortaklaşma sağlandı ' dedi.
İç Güvenlik Paketi Haluk Koç Altan Tan 


Partisi'nin Merkez Yürütme Kurulu toplantısı devam ederken basına açıklamalarda bulunan CHP Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, “Yani biz AK Parti ' yi parmağımızın ucunda oynatırız diyorlar. Öteki de ben bu süreci cambaza bak politikasıyla götürürüm, seçimde elime çoğunluk elde edersem kafamdaki başkanlık sistemine geçer vesayeti dayatıyorum diyor.” İfadelerini kullandı.

CHP ' li Koç ' un bu açıklamasına HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan ' dan cevap geldi. NTV ekranlarında canlı yayın konuğu olan Tan, “Sayın Koç ' a şunu soruyorum: Siz bu kadar bağırıp çağırdınız, bu 16 madde ile ilgili iktidara geri adım attıramadınız. Sizin de bizimde karşı çıktığı 16 madde ile ilgili olumlu bir geri adım attırmışsa ve bir düzenleme gelecekse bundan neden rahatsız oluyorsunuz?” dedi.

Tan şöyle devam etti: Dolayısıyla CHP ne kendisi bir şey yapar ne de başkasına yaptırır. Ne oynar ne de oynayana tempo tutar. Anlamsız, çözümsüz, hedefsiz bir muhalefet içindedir. Onun içindir ki: AK Parti ' nin gerçek bir alternatifi olamıyorlar.
Haluk Koç Hakkında
Haluk Koç 1973 yılında Galatasaray Lisesi'ni bitirdi. Ardından girdiği Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni derece ile bitirdi. İç Hastalıkları Uzmanlığını ve Hematoloji Yan Dal Uzmanlığını, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı ile Hematoloji Bilim Dalı'nda tamamladı. 1990'da doçent, 1996'da profesör oldu. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-i Sina Hastanesi Hematoloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi ve Hematoloji Bilim Da...
devamı
4 Mart 2015 Çarşamba günü yayınlandı