AK Partili Metin Külünk: Erdoğan'sız siyasetin peşindeler

Genel seçimler ardından TÜSİAD'ın parti liderleri ile görüşmesi gündemdeki yerini koruyor. TV 24 ekranlarında yayınlanan Bıçak Sırtı, programına konuk olan Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, gelişmeyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.
Tüsiad Ak Parti Metin Külünk Milletvekili 


“Halkın seçtiği devlet başkanına kapıları kapatanların, küresel finans elitinin Türkiye'deki müttefiki olan TÜSİAD'ın patronlarını görünce ayakta karşılamaları halka olan saygılarının fotoğrafını ortaya koymuştur.” diyen Külünk, “Baronlar daha kıymetli, milletin iradesi kıymetsiz. Bahsi geçen işadamları örgütünde bu ne telaş? TÜSİAD'ın önce bu tavrını sorgulamak lazım.” dedi.

“Ankara'daki siyasetçileri siz mi yönlendireceksiniz?” diye soran AK Partili vekil, şöyle devam etti: Onlar da Erdoğan'sız bir siyasetin peşinde. Unuttukları bir şey var. Mücadele ederek liderliğini küreselleştirmiş bir Recep Tayyip Erdoğan ve güçlü oyun kurucu var. O oyun kurucuyu yüzde 52 ile cumhurbaşkanlığı makamında oturan Erdoğan'ı görmeyecek misiniz? Bu sürecin dışında mı tutacaksınız?
18 Haziran 2015 Perşembe günü yayınlandı