Ender Saraç'tan kışa özel zayıflatan acı çay

Star TV'de yayınlanan Melek Baykal'ın sunduğu Melek programına konuk olan Sağlıklı Beslenme ve Diyet Uzmanı Dr. Ender Saraç kendi geliştirdiği ve sadece soğuk kış günleri için içilen zayıflayan acı çay tarifi verdi.
Ender Saraç Sağlıklı Beslenme Melek Baykal 


Ender Saraç 'zayıflatan acı çay, insan vücudunda yağlanmayı önler düzenli şekilde diyet ve egzersizle birlikte yapıldığında 3 hafta sonra gözle görülür bir fark görülür' dedi.

Mide ülseri olanın bu karışımı uygulayamacağını söyleyen Ender Saraç, 'zencefilli çayda aynı zamanda kan sulandırıcı etkisi var. Gribe karşı, soğuk algınlığına karşı koruyucu etkisi var. Kışa özel bu çayı yazın içemezsiniz. Bu çayı içtikten sonra boncuk boncuk terliyeceksiniz. Bu çayın öğün aralarında günde iki büyük fincan tüketilmesi yetiyor' dedi.

Zayıflatan acı çay:

Kırmızı acı pul biber

Zencefil

Bal

Limon



Melek Baykal Hakkında
Ankara'da çekilen Ferhunde Hanımlar dizisiyle tanınmasının ardından gelen teklifleri değerlendirerek, İstanbul'a yerleşmiştir. İstanbul doğumlu olan ve henüz 17 yaşındayken tiyatroya başlayan Baykal, ilk oyununda 85 yaşında bir kadını canlandırarak takdir topladı. Ankara Devlet Konservatuvarı mezunudur. Uzun süre Ankara Devlet Tiyatrosu’nda çalıştı. Dizi filmlerde rol almasına rağmen henüz bir sinema filminde oynamadı. Cennet Mahallesi adlı dizi...
devamı
18 Aralık 2014 Perşembe günü yayınlandı