Bartwo Project feat. Erol Özdamar - Halimiz Duman (Official)

Bartwo Project, yıllardır büyük organizasyonlarda kalabalık kitleleri coşturan, sahne şovuyla ve ileri düzey teknik donanımıyla, ses ve müzik kalitesiyle devleşen Bartuğ Sayılı ' nın yeni çıktığı bir yolculuk.
Müzik Klibi Klip Çekimi Türkiye 


Kurucu ortağı olduğu BFA Production ' daki başarılarını sürdüren Sayılı, bireysel müzik ve DJ kariyerini yeni adımlarla beslemeye karar verdi. İki yılı aşkın süredir üzerinde çalıştığı projesinin fikrî alt yapısını geçen yıl tamamladı. Türk müziğine beste ve söz anlamında önemli katkılarda bulunmuş ancak sahnenin hep gerisinde kalmış başarılı isimlerle ortak bir proje yapmaya karar verdi.

Yedi Single Gelecek

20 yılı geçen müzik tecrübesi, bu alandaki en doğru isimleri bulmasını kolaylaştırdı. Projesinin geçici değil zamana yayılan ve kitleleri etkileyecek bir yolda yürümesi için titizlikle çalışarak kendisine 7 yol arkadaşı belirledi. Ve bu yola ilk olarak Erol Özdamar ' la çıkmaya karar verdi. Özdamar ' ın söz ve bestesine imza attığı “Halimiz Duman” şarkısının tüm alt yapısını ve aranjesini yapan Bartuğ Sayılı, şarkının ritmini ve enerjisini yansıtan klip çekimini de yine BFA Production imzasıyla gerçekleştirdi.

Tüm Gelir Eğitim Vakıflarına Bağışlanacak

Bartwo Project, Sayılı ' nın kendi hayalini gerçekleştirmenin ötesinde, bundan çok daha önemli bir misyonu da üstlenmiş durumda. İlk olarak dijital müzik platformlarında yayına alınacak “Halimiz Duman” ve kısa aralıklarla çıkaracağı diğer 6 single, eğitim için maddi desteğe ihtiyaç duyan çocuklara gidecek. Türkiye ' nin önde gelen eğitim vakıflarıyla ortak yürütülecek proje, Bartwo Project ' in tüm gelirini eğitime, gelecek nesillerin hak ettiği bilgiye ulaşmasına ve belki de kendisi gibi müzik yapma hayalleri kuran çocuklara ulaşacak…
9 Mart 2018 Cuma günü yayınlandı