Kemal Öztürk o sözlere çok kızdı

Anadolu Ajansı genel müdürlük görevinden alınan Kemal Öztürk ile gazeteci Levent Gültekin arasında gazetecilik polemiği yaşandı.
Cumhuriyet Anadolu Ajansı Kemal Öztürk Recep Tayyip Erdoğan 


Levent Gültekin, Cumhuriyet tarihinde en çok nefret edilen partinin Ak Parti olduğunu söylerken 'Bunu üzülerek söylüyorum. Bu yazık. Sadece yüzde 50 değil, Ak Partililer içinde bile kızgınlık var.' dedi.

Yeni Şafak Gazetesi yazarı Kemal Öztürk ise Recep Tayyip Erdoğan'ın, Levent Gültekin'de kronik bir hale geldiğini ifade ederken 'Dönüp dönüp oraya geliyoruz.' dedi.

Bu sözler canlı yayında tartışmanın fitilini ateşlerken iki gazeteci arasında şu diyaloglar yaşandı;

Kemal ÖZTÜRK: Sen kronik taraftarlık pozisyonuna girmişsin. Sen gazeteci olarak oturuyorsun. Ak Partili olarak konuşuyorsun. Çok yakışıksız bir durum. Gazetecisin sen, fikrini söylesene, niye Ak Parti'yi savunuyorsun.

Levent GÜLTEKİN:Ak Parti'yi savunma fikrim zaten benim. Bırak eleştireyim.

Kemal ÖZTÜRK: Zaten başka bir şey yapmıyorsun ki.

BEYAZ GAZETE



Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
11 Şubat 2015 Çarşamba günü yayınlandı