Twitter'da Yayılan 'Müslüm Gürses Öldü' Haberlerine Doktorundan Cevap

Twitter'da Yayılan 'Müslüm Gürses Öldü' Haberlerine Doktorundan Cevap... Müslüm Gürses Öldü Mü Haberlerine Memorial Hastanesi'nden açıklama geldi. Müslüm Gürses Öldü Mü haberlerini Müslüm Gürses'in doktoru yalanladı. Ünlü sanaçı Müslüm Gürses vefat etti haberi bomba etkisi yarattı. Yoğun bakımda yatan Müslüm Gürses Öldü haberleri herkesi şaşırttı. 4 aydır yoğun bakımda tutulan Müslüm Gürses hayatını kaybetti iddiası ortaya atıldı. Memorial Hastanesi'nde yoğun bakımda tutulan Müslüm Gürses öldü haberi hayranlarını üzdü. Ünlü sanatlı Müslüm Gürses'in öldü söylentisi Twitter'da yayıldı. Arabeskin duayeni Müslüm Gürses öldü iddiası twitter'ı karıştırdı. Sosyal medya 'Müslüm Gürses Öldü' haberleriyle çalkalanmaya başladı.
Twitter Müslüm Gürses Memorial 


!!! SON DAKİKA GELİŞMESİ İÇİN TIKLAYIN !!!

> MÜSLÜM BABA'NIN ÇOK ÖZEL GÖRÜNTÜLERİ İÇİN TIKLAYIN <

Dört aydır tedavisi yoğun bakımda süren ünlü sanatçı Müslüm Gürses'in sağlık durumu ağırlaştı. Sosyal medyada çıkan “öldü” iddialarını yalanlayan Gürses'in doktoru Deniz Şener, “Kaybedebiliriz ama şu an hayatta” dedi.

Müslüm Gürses'in doktorundan açıklama!

Kasım ayında by-pass ameliyatı geçiren; sonrasında karaciğer ve böbrek yetmezliği sorunu yaşayan, Müslüm Gürses'ten kötü haber geldi.

Ünlü sanatçının doktoru bir açıklama yaparak: ' Müslüm beyin durumunda son günlerde olan durumundan farklı bir şey yok. Genel durumu iyi değil, iyiye gitmiyor. halen yoğun bakımda ve makinelerin desteğiyle hayatını sürdürmekte. kaybedebiliriz, fakat şu anda beyin ölümü gerçekleşmiş değil. Akciğer sorunu tam olarak çözülemedi. Akciğer makinesi ile solunum desteği yapıyoruz. Kolunu bacağını oynatıyor ancak bilinci yerinde dedğil. Tedavisi yoğun bakım şarlarında şu an hayatta. Beyin ölümünün gerçekleşmesi için bazı kriterler vardır. Bu kriterler ölçüsünde beyin ölümü gerçekleşmiş değil ' ' dedi.

MÜSLÜM GÜRSES KİMDİR?

Arabesk müziğin güçlü seslerinden olan ve daha çok 'Müslüm Baba' olarak anılan Müslüm Gürses, şarkıcılığa 1965 yılında, küçük yaşta Adana'da bir çay bahçesinde şarkılar söyleyerek başladı.

Terzi çıraklığı ve kunduracılık yaptı, o yıllarda bir gazinoda sahneye çıktı. Ayrıca ilkokuldan mezun olduktan sonra 14 yaşındayken, 1967 yılında Adana Aile Çay Bahçesi'nde düzenlenen yarışmaya katıldı ve birinci oldu. Soyadını “Gürses“ olarak değiştirdi.

1967 yılından itibaren TRT-Adana-Çukurova Radyosunda da her hafta Cumartesi günü canlı olarak türküler söyledi. 1968 yılından itibaren piyasaya ilk 45'likleri çıkarmaya başladı. İlk plağı 1968 tarihli 'Emmioğlu/Ovada Taşa Basma' plağıdır ve Ömür Plak , Adana basımıdır. Ömür Plak ile toplam 4 adet 45'lik yaptı.

İstanbul'a gelen Gürses, Selahattin Sarıkaya'nın sahibi olduğu Sarıkaya Plak ile 2 adet 45'lik Plak yaptı: 'Giyin Kusan Selvi Boylum/Hayatımı Sen Mahvettin' ile 'Gitme Gel Gel/Haram Aşk'.

Daha sonra 1969 yılında yine İstanbul'da Palandöken firması ile çıkış parçası olan 'Sevda Yüklü Kervanlar'ı içeren 'Sevda Yüklü Kervanlar/Vurma Güzel Vurma' isimli 45'lik Plağı çıktı. Bu plak tam 300.000 adet satarak rekor kırdı.

Gürses, bu plaktan sonra askerliğini yaptı, tekrar İstanbul'a gelerek aynı firmada plaklarını çıkarmaya devam etti. Palandöken firması ile tam 13, sonra Bestefon firmasi ile tam 4, daha sonra Hülya Plak ile tam 15 ve nihayet Çın Çın Plak ile tam 2 adet 45'lik plak yaptı.


1 Mart 2013 Cuma günü yayınlandı