Söylemezsem Olmaz - Ayşe ile Cem arasındaki 'Akıl yok' düğümü çözüldü

Ayşe Hatun Önal geçtiğimiz günlerde radyocu Yasemin Şefik'in programına katılmış, eski sevgilisi Cem Yılmaz'a gönderme yaptığı düşünülen “Zeka var ama akıl yok” sözüyle dikkat çekmişti.
Söylemezsem Olmaz Madonna Ayşe Hatun Önal Cem Yılmaz 


RADYOCU YASEMİN ŞEFİK İLK KEZ KONUŞTU

Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanarak ilk kez konuşan radyocu Yasemin Şefik “Ayşe Hatun Önal programıma katıldı, keyifli bir sohbet yaptık. Haberi servis eden kişi olaya direk tanık olmadığı için böyle anlamış ve böyle yazmış. Ben Ayşe'ye Cem Yılmaz'la ilgili sorular sordum ancak özel hayatı hakkında hiçbir soruya cevap vermedi. Haberlerin böyle yazıldığını görünce biz de çok üzüldük. Orada önemli olan Ayşe Hatun Önal'ın Madonna'yla düet yapmak istemesiydi. Konuşurken Ayşe'nin böyle olay yaratacak bir söz söylediğini fark etmemiştim bile. Kimse böyle ağır bir ithamda bulunmak istemedi. Haberleri okuduktan sonra Ayşe Hatun Önal sinirlenip twitterden açıklama yaptı ama tatlıya bağladık aramızda bir sorun yok' açıklamalarında bulundu.
Söylemezsem Olmaz Hakkında
Arto, Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu en yeni haberler ve en çarpıcı yorumlarla magazin gündemini belirleyecek! Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45'te Beyaz TV'de...
devamı
13 Mart 2015 Cuma günü yayınlandı