Şahan Gökbakar: Cem Yılmaz İle Aramızda Kan Davası Var

Şahan Gökbakar: Cem Yılmaz İle Aramızda Kan Davası Var... Şahan Gökbakar; 'Celal ile Ceren'i Ümraniye'de hayranlarıyla birlikte izledi, Cem Yılmaz ile ilgili sorulara ise esprili bir yanıt verdi..
Kan Davası Cem Yılmaz Şahan Gökbakar Ezgi Mola Bizimkiler 


Ünlü komedyen Şahan Gökbakar; gişede 2 milyona yaklaşan filmi ' Celal ile Ceren ' i önceki gün Ümraniye Cinemaximum'da seyircilerle birlikte izledi.

Filmin yönetmeni Togan Gökbakar; başrol oyuncusu Ezgi Mola ve yapımcısı Emrah Çoban'ın da katıldığı gösterimde kahkahalar eksik olmadı. Soruları yanıtlayan Gökbakar; Cem Yılmaz ile aralarındaki rekabetle ilgi sorulara esprili bir yanıt verdi: ' Bizim aramızdaki sorun 1940'lı yıllara dayanır. Onun dedesi, bizim büyük kuzeni vurmuş. Bizimkiler de karşılık vermiş ve sorun böyle başlamış. '

EZGİ MOLA'NIN ÇANTASINI DİLİNE DOLADI

Rol arkadaşı Ezgi Mola'nın çantasını da diline dolayan ünlü komedyen; ' Ezgi Hanım'ın çantası, bizim muhasebecininkiyle aynı ' diyerek çantayı koluna taktı. Daha sonra izleyicilerin alkışları arasında salona giren ikili; hem filmi izledi, hem de sinemaseverlerle birlikte bol bol kahkaha attı.
Ezgi Mola Hakkında
Henüz 18'ini bitirmeden Kartal Tibet'in yönettiği Karate Can dizisinde ilk televizyon deneyimini kazandı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ni kazandı ve 4 yıl eğitim aldı. Bu arada Aydoğan Temel’den de 2 yıl tiyatro eğitimi aldı. Yine Aydoğan Temel’in liderliğindeki bir tiyatro topluluğuyla Çürük Elma oyununda ilk sahne deneyimini yaşadı. 2005 Kasımında BKM Atölye'ye katıldı. 2005 sonbaharında safça bir kuaförü canlandırdığı Hırsız Polis dizisinin görd...
devamı
9 Şubat 2013 Cumartesi günü yayınlandı