Pelin Batu: 'Aykut Kocaman morgdan çıkmış gibi'

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Mesut Yar'ın sunduğu Burada Laf Çok programına katılan Oyuncu-Yazar Pelin Batu, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'a ağır eleştirilerde bulundu.
Pelin Batu Mesut Yar Aykut Kocaman Fenerbahçe 


Uzun zamandır maç izlemediğini söyleyen Batu, 'Çünkü hakikaten kendimi kaybediyorum ve çok sinirleniyorum. Takıma, Aykut'a... Bayağı küfürbaz da olabiliyorum. O yüzden kendimi tutuyorum ve bir şey söylemiyorum şu an ' diye konuştu.

Bunun üzerine Mesut Yar, 'Aykut Bey'i başarısız mı buluyorsunuz? ' diye sordu. Batu da, 'Morgdan çıkmış gibi buluyorum. Etkisiz, tepkisiz. İnsanda biraz tepki olur. Mimik olsun, bir şey olsun. Bu kadar tepkisiz insan bana çok anormal geliyor ' yanıtını verdi.

Yar da buna karşlılık, 'Aykut 'u hakikaten çok mimiksiz olmakla suçlayan ciddi bir Fenerbahçeli grubu var ' dedi.

'ŞİMDİ MİLLET STADTA BİRBİRİNİ DOĞRAMIYOR AMA... '

'Sadece mimik de değil, her şeyi ' diyen Pelin Batu şunları söyledi:

'Yine tarihe çekmek istemiyorum ama neden biz maçları izlemekten zevk alıyoruz? Çünkü terapi oluyor, sinirini oradan alıyorsun, birlik olma hissi oluyor ,bir takıma ait olma vs. Ama ister istemez geçmişe gidelim. Biz toplum olarak bu coğrafyada gladyatörleri izliyorduk, insanların birbirini doğramasını izliyorduk, bunlardan da haz alıyorduk. Ve bir şekilde bir orada değiliz diye kendimizi iyi hissediyorduk. Şimdi millet stadta birbirini doğramıyor belki ama bir rekabet söz konusu ve bunları izlerken biraz ruh istiyorum. Bir Fenerbahçeli olarak o ruhu göremeyince ya da istemediğim şeyleri görünce ben soğuyorum. ' BEYAZ GAZETE
5 Mart 2013 Salı günü yayınlandı