Özlem Tekin'in acı günü

Yaklaşık 10 yıldır ilçeye bağlı Gündoğan Mahallesi'nde yaşamını sürdüren Prof. Dr. Talat Tekin (88), bir süredir parkinson rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu. Prof. Dr. Tekin, Gündoğan'daki evinde dün hayatını kaybetti.
Özlem Tekin 


Talat Tekin, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gündoğan Mahallesi'ndeki mezarlıkta toprağa verildi.

Törene kızı Özlem Tekin başta olmak üzere, ailesi yakın arkadaşları ve sevenleri katıldı. Oldukça üzgün olduğu gözlenen Özlem Tekin, babasının mezarına toprak attı. Tekin daha sonra mezarlıkta başsağlığı dileklerini kabul etti.
Özlem Tekin Hakkında
Babası dilbilimci ve Türkolog Talat Tekin'in Berkeley Üniversitesi'nde öğrenim görevlisi olması nedeniyle uzun bir süre ABD'de kaldı. İlk öğretime başlamadan önce Türkiye'ye geldi. İlk öğretimi Fransızca eğitim veren Tevfik Fikret Lisesi'nde okudu ve bu süre boyunca piyano dersleri aldı. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda eğitim gördü ve 1992 yılında mezun oldu. Aynı zamanda ABD vatandaşıdır. Profesyonel sahne çalışmalarına Grup Lo...
devamı
29 Kasım 2015 Pazar günü yayınlandı