Özgü Namal'ın doktoru Adil Maviş'ten hipnozla doğum açıklaması

Bir süredir annelik için gün sayan Özgü Namal, minik oğlu Nefes'i dünyaya getirdi. Hastaneye yetişemediği için evde doğum yapan ünlü oyuncu bu süreci aldığı hipnotik doğum terapileri yöntemiyle kolaylıkla geçirdi. Özgü Namal'a hipnotik doğum eğitimi veren Adil Maviş, doğum tekniğini Beyaz Haber'e anlattı.
Beyaz Haber Özgü Namal 


Maviş, hipnotik doğumu “Olabilecek en doğal doğumun gerçekleşebilmesi için zihinsel, duygusal ve fiziksel hazırlanma sürecidir.” diyerek açıkladı. Özgü Namal'ı doğal doğuma hazırladığını söyleyen Maviş, “Bilinç altını etkileyen müzikleri ve kendi sesimden almış olduğu olumlamaları kaydetmiştik bu kayıtlarla birlikte doğum gerçekleşmiş oldu” dedi.

Hipnotik doğum eğitim hakkında bilgiler vererek devam eden Maviş, anne adaylarıyla doğumdan önce yaklaşık 6 seans geçirdiğini söyledi. Bu seansların 45 dakika ile 1-5 saat arasında değiştiğini ekleyen Maviş, “Zihinsel, duygusal ve bedensel olarak gevşemeyi cve doğuma iç güdüsel olarak hazırlanmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.
Özgü Namal Hakkında
1997 yılında profesyonel olarak Masal Gerçek Tiyatrosu'nda çocuk oyunlarıyla tiyatro oyunculuğuna başlamıştır. Üsküdar Cumhuriyet Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Namal, daha önce Kadıköy Halk Eğitim Merkezi ve Müjdat Gezen Tiyatrosu'nda da oyunculuk eğitimi almıştır. Sinema ve tiyatro en büyük tutkusuyken, fotoğrafçılık da hobileri arasında yer almaktadır. 2005'te rol aldığı Kiralık Oyun adlı ti...
devamı
13 Nisan 2015 Pazartesi günü yayınlandı