Nihat Doğan'dan Ahmet Hakan'a Halil Sezai tepkisi

“Sizin için laflar hazırladım çocuklar” yazısında ünlülerin demokrasi mitingi için söylediği sözleri köşesine taşıyan Ahmet Hakan'ın Halil Sezai için “bozma kafanı Halil Bey kardeşim bozma” cümlesini kullanması Söylemezsem Olmaz yorumcularından Nihat Doğan'ı çılgına çevirdi. Doğan, Ahmet Hakan'a savaş açtı.
Söylemezsem Olmaz Ahmet Hakan Coşkun Beyaz Tv Nihat Doğan Halil Sezai 


Nihat Doğan 'Biz bunları yemeyiz. Hatalar hepimiz için bizler de hata yaptık geçmişte. Benim yapmış olduğum bir hatada en büyük linçleri yapan, bizi ekmeğimizden eden kişi, mesele kendi mahallesinden birisi olunca “ama”lı cümlelerle olayı yumuşatıyor' dedi.

Nihat Doğan, Özgecan Arslan'ın katledildiği olayda yapmış olduğu bir yorumdan dolayı kendisine linç kampanyası başlattığı belirttiği Ahmet Hakan'ı şu sözlerle yerden yere vurdu:

Kardeşler sokakta köpeğe tecavüz ediyorlar, bunca sapığın olduğu yerde giydiğinize biraz dikkat edelim dedim. Montajla konuyu nerelere getirdiler. Ben Özgecan Arslan kardeşimize söylemişim gibi lanse ettiler. Sözüm ona okumuş ilim sahibi olan insanlar bizi işimizden, gücümüzden, kariyerimizden etmek istediler. Bana Özgecan'ın annesi sahip çıktı. Benim alçakça bir tecavüzü meşrulaştırmış gibi göstermeye çalışan Ahmet Hakan'a bak. Ben sokakta giymeyin dedim bu da benim düşünce özgürlüğüm.




Söylemezsem Olmaz Hakkında
Arto, Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu en yeni haberler ve en çarpıcı yorumlarla magazin gündemini belirleyecek! Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45'te Beyaz TV'de...
devamı
17 Ağustos 2016 Çarşamba günü yayınlandı