Murat Boz - Eser Yenenler düeti: Sana değer

Murat Boz ve Eser Yenenler birlikte düet yapınca sosyal medya yıkıldı.
Murat Boz Eser Yenenler Yıldız Tilbe 


TV 8 ekranlarında Yetenek Sizsiniz'de jüri üyeliği yapan ünlü popçu Murat Boz, partneri Eser Yenenler ile birlikte program öncesi düet yaptı.

ESER-MURAT DÜETİ

Eser Yenenler ile birlikte Yıldız Tilbe'nin dillere destan şarkısı ' Sana Değer ' i birlikte söyleyen Murat Boz, o düetin videosunu sosyal medya hesaplarına yükledi.

OLACAK İŞ DEĞİL

Videoyu paylaşan Murat Boz, paylaşımına ' Gülşen'den sonraki düetim. Olacak iş değil ' notunu ekledi. Murat Boz'un Eser Yenenler'le yaptığı düet ise İnstagram'da beğeni rekoru kırdı.

BEYAZ GAZETE



Murat Boz Hakkında
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde doğdu, ilköğrenimini burada tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşti. 1999 senesinde Bilgi Üniversitesi Caz Vokal Bölümü’nü burslu olarak kazandı ve 2003 senesinde İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı Temel Bilimler Bölümü’nde eğitimine devam etti. Aynı yıllarda başta Tarkan olmak üzere, birçok sanatçıya albüm ve konserlerinde vokallik yaptı. Sanatçı, 2006 yılında yayınladığı ilk single çalış...
devamı
Eser Yenenler Hakkında
Eser Yenenler, ekranların son komik adamı; 'Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın yazarı ve en yetenekli oyuncularından biri. Eser Yenenler, 14 Şubat 1984 tarihinde Bursa’da doğmuştur. 11 yaşında tiyatroya başladı. İlk ve orta okulu Bursa’da okudu, Liseyi ise Bursa Gazi Anadolu Lisesi'nde okumuştur. Daha sonra da Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuştur. İki ablası vardır. 6 yaşındayken babası vefat etmiş. Eser Yenenler, her sene "Çakırke...
devamı
6 Şubat 2015 Cuma günü yayınlandı