Lale Manço, Barış Manço'yu anlattı

Beyaz Tv'deki Söylemezsem Olmaz programı bu sabah ölümünün 17. Yılında ünlü sanatçı Barış Manço'yu andı. Söylemezsem Olmaz stüdyosuna Barış Manço'nun oğlu Batıkan Manço konuk oldu. Batıkan Manço babasının hayata veda ettiği günü şu sözlerle anlattı.
Söylemezsem Olmaz Lale Manço Barış Manço Beyaz Tv 


'AMCAMIN GÖZYAŞLARINDAN ŞÜPHELENDİM'

Öldüğü gün evde abim Doğukan vardı.Ben Belçikadaydım bir kaç gün kalacaktım ertesi gün bir telaşla sabah erkenden uyandırıldım. Havalanına gittim amcamla karşılaştım bana tek söylenen babamın bir rahatsızlık geçirdiğiydi. Amcamın gözyaşlarını gördüm şüphelendim ama inanmak istemedim. Havalimanına vardık bi anda bizi böyle basın ordusu karşıladı sorular geldi flaşlar patladı evin önüne geldim bir sürü ayakkabı vardı. Evde abimle göz göze geldiğim anda anladım ki babamı kaybettik.

İLK GÖRÜŞTE EVLENME TEKLİF ETTİ

Ardından telefona bağlanan Barış Manço'nun eşi Lale Manço Barış Manço ile nasıl tanıştıklarını anlattı. Daha önce Barış Manço'yla karşılıklı komşu olduklarını söyledi.Bir gün Lale Manço Barış Manço'nun kapısını çalarak telefonu kullanmak istedi. Barış Manço'dan “Benimle evlenirsen kullanabilirsin” yanıtını aldı. İlk kez onu görmüştüm 'bende neden olmasın' dedim girdim telefon ettim çıkarken de 'evlenecek miyiz' diye sordu. Birden bire oldu' dedi.
Söylemezsem Olmaz Hakkında
Arto, Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu en yeni haberler ve en çarpıcı yorumlarla magazin gündemini belirleyecek! Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45'te Beyaz TV'de...
devamı
1 Şubat 2016 Pazartesi günü yayınlandı