Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ın 'evet' dediği o an

Saat 19.45'te nikah için hazırlanan platforma gelen Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal, nikah memuru Selda Kaplan'ın yönettiği tören ile dünyaevine girdiler. Çiftin 'Evet' yanıtlarının ardından davetliler büyük bir alkış tufanı kopardı.
Kenan İmirzalıoğlu Cunda Adası Sinem Kobal 


Öte yandan, düğün bölgesinde özel güvenlik görevlileri ile basın mensupları arasında fotoğraf ve görüntü çekimi için adeta köşe kapmaca oynandı.



800 BİN TL'LİK DÜĞÜN

Cunda Adası'ndaki 8 oteli kapatan Kenan İmirzalıoğlu - Sinem Kobal çiftinin düğününde yaklaşık 800 bin TL masraf yapıldığı iddia edildi.

OTELİN ÇEVRESİNİ BRANDA İLE KAPATTIRMIŞTI

SİNEM Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu bugün nikâh masasına oturdu. Ünlü çift, hazırlıklarla ilgilenmek için birkaç gün öncesinden düğünün yapılacağı Ayvalık Cunda Adası'na gitmişti.

Çift, basının görüntü almasına engel olmak için otelin çevresini brandayla kapattırmıştı. 3 metrelik brandalar demir üstüne çekildi.
Kenan İmirzalıoğlu Hakkında
Soyu Akkoyunlu Uzun Hasan'a dayanan İmirzalıoğlu, Orta ve lise öğrenimini Ankara’da teyzesinin yanında tamamladı. Yüksek tahsilini ise İstanbul’da Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü’nde yaptı. 1997 yılında Best Model of Turkey'nin elemelerine katılıp ve 4000 kişinin arasından ilk 20'ye seçilmiş, sonra da Türkiye Finalinde birinci seçilmiştir. Daha sonra birinci olduğu için Best Model of The World'e katılmış, birinci olmuş ve ilk defa bi...
devamı
Sinem Kobal Hakkında
Kerem adında Selena dizisinde Atacan Baybars adlı karakterini canlandıran bir erkek kardeşi bulunmaktadır. Sinem Kobal, dört yaşında Yıldız Alper bale okulunda başladığı bale eğitimine sekiz yıl devam etmiştir. Royal Akademi'den diplomasını almıştır. İSTEK Vakfı Özel Acıbadem Lisesi'ni 2001 yılında bitirmiştir. Başarılı bir öğrenci olan Sinem Kobal, ortaokulda öğrenci iken, voleybol takımıyla ikincilik ve step birinciliği kazanmıştır. Şimdi ise ...
devamı
15 Mayıs 2016 Pazar günü yayınlandı