İsmail YK'dan Murat Göğebakan açıklaması

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz adlı programa konuk olan ünlü şarkıcı İsmail YK rahmetli Murat Göğebakan'la kavgalı mıydınız? sorusuna yanıt verdi.
Söylemezsem Olmaz Murat Göğebakan İsmail Yk Beyaz Tv 


Murat Göğebakan'la hiç küsmediklerini söyleyen İsmail YK şöyle bir şey oldu; bize bir araç verdiler fakat o araç bizim değildi onunla konsere gittik. Murat Göğebakan da arabaya binmek istemiş ama yanlış bir arabaya biniyormuş orada demişler ki 'bu sizin arabanız değil' fakat magazin bunu sanki İsmail YK, Murat Göğebakan'ı gördü ve kapıyı kapattı şeklinde yansıttı. Benim matematiksel olarak Murat Göğebakan'ı görme şansım yok çünkü ben arkadayım ve çok kalabalık nasıl göreceksiniz' dedi.

Murat Göğebakan benim kaprisli olmadığımı zaten biliyor diyen İsmail YK 'biz konserden sonra Murat Göğebakan'la otelde görüştük ve tatsız olaylar, yanlış anlaşılmalar olmuş diye konuştuk' dedi.
Söylemezsem Olmaz Hakkında
Arto, Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu en yeni haberler ve en çarpıcı yorumlarla magazin gündemini belirleyecek! Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45'te Beyaz TV'de...
devamı
19 Mart 2015 Perşembe günü yayınlandı