Hülya Avşar: Okan seni görünce tek aklıma gelen seks

Hülya Avşar TV8'de bu akşam Okan Bayülgen'i ağırladı. Bilinmeyenlerin anlatıldığı Hülya Avşar'ın programında Okan Bayülgen'in hayatında bilinmeyen detaylar masaya yatırıldı.
Hülya Avşar Okan Bayülgen 

Okan Bayülgen, hayatı ile ilgili Hülya Avşar ' a çok samimi itiraflarda bulunurken, programa Hülya Avşar'ın Okan Bayülgen'e söylediği ' Sana baktığımda tek aklıma gelen seks ' sözleri damgasını vurdu.

Okan Bayülgen, bundan sonraki hayatını kızına adadığını ifade ederken seksi bıraktığını açıkladı. Seksi sıradan bulduğunu ve hep aynı hareketlerin yapıldığını ifade ederken ' Bir sonuç yok. ' dedi.

Bu sözler üzerine Hülya Avşar , Okan Bayülgen'e ' Senin işin bitmiş ' derken, ünlü şovmene baktığında tek aklına gelenin seks olduğunu söyledi.

BEYAZ GAZETE

Okan Bayülgen Hakkında
Okan Kaan Bayülgen, 23 Mart 1964'te Cihangir'de dünyaya geldi. Bayülgen henüz 6 yaşındayken, öz babası, Albay Hamid Bey'in oğlu, hukuk ve gazetecilik eğitimi almış Ümit Bayülgen ile annesi ressam Ayla Hanım boşandılar. Bayülgen'in büyükbabası avukat Hamdi Üge bir dönem, Atatürk'ün Kuran-ı Kerim'i Türkçe'ye tercüme ettirdiği Elmalılı Muhammed Hamdi Yazır'ın ailesinden, Rahime Hanım ile evliydi (büyükbabası toplamda beş evlilik yaptı). 1970 yılınd...
devamı
14 Şubat 2015 Cumartesi günü yayınlandı