Fatih Ürek, sahnede düşerek yaralandı! İşte o anlar..

Muğla ' nın Bodrum ilçesinde sahne alan unlu sanatçı Fatih Ürek, sahnede dengesini kaybederek düştü. Nazara geldiğini ifade eden Ürek'e ilk müdahale sahnede yapıldı.
Fatih Ürek 

Gümbet barlar sokağında bulunan Pasha clupde sahne alan ünlü sanatçı Fatih Ürek şarkı söylediği esnada dengesini kaybederek yere düştü. Elini yaralayan ünlü sanatçıya ilk müdahale sahnede yapıldı. Eline yara bandı takılan Ürek Nazara geldiğini ifade ederek programına devam etti.

İLK DEFA SAHNEDE DÜŞTÜM
Bodrum ' un en ünlü mekanlarından bir olan Pasha Kulüpte sahneye çıkan Ürek sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Yaklaşık 2 bin kişi ünlü sanatçıyı dinlemeye geldi. İlk şarkısını söyledikten sonra hayranları ile konuşan Ürek 2 ' ci şarkıya geçtiğinde dansçık kızlar ile dans şov yaptı. Şarkının sonuna doğru sahnede yürüyen Ürek bir anda sahnenin ortasında ayağı kayarak düştü. Neye uğradığını şaşıran ünlü şarkıcı yerden kalkarak şarkıyı seslendirmeye devam etti. Elinin üstünden yaralanan Ürek şarkıyı tamamladıktan sonra hayranlarından birinin uzattığı yara bandı ile elini bantladı. Ürek nazara geldiğini ifade ederek “elim kesildi şarkıyı çalmayın. Bir anda düştüm. Nazara geldim. Hayatında ilk defa sahnede düştüm” şeklinde konuştu. Ürek kısa bir aranın ardından kaldığı yerden sahnesine devam etti. Gece geç saatlere karar süren konserde yerli ve yabancı turistler doyasıya eğlendirdi.

RÖPORTAJINDA UÇUCAM DEDİ, UÇTU
Sahne öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Fatih Ürek gazetecilerin kilo vermeniz sahne performanslarınıza da yansıdı mı? sorusun Uçtum diyerek cevap veren ünlü şarkıcı “98 kiloydum, 38 kilo verdim ama geri aldım. Dondurma ve çikolata yiyerek. Bu benim olduğum ameliyatı olanlar vücudu nasılsa ona göre kilo vere biliyor. Bu durum sahne performansıma da yansıdı, uçtum.sahnede kendimi daha rahat hissediyorum. Mutlu hissediyorum” dedi.

KIYAFETLERİMİ DARALTIP GİYİYORUM
Kıyafetlerini daraltıp giydiğini söyleyen Urak “ameliyatına o kadar yüksek Mevlalar ödemedim ama kıyafetlerimi daraltmam ile beraber ameliyat biraz masraflı oldu. Sahne kıyafetlerimi yeni yaptırıyorum ama günlük kıyafetlerimizi, pantolonlarımızı daraltıyoruz” dedi.

SİNEMA FİLMİ ÇEKECEK
Yeni iki projesinden de bahseden Ürek bir single yaptığı söyleyerek birde sinema filmi çekeceğini ifade etti. Urek yoğunluğundan dolayı yetiştirelebilirse bu yaz komedi tarzında bir film çekeceğini de açıkladı
20 Mayıs 2016 Cuma günü yayınlandı