Erol Büyükburç Canlı Yayında Ebru Polat'a Asıldı

Mesut Yar ile Burada Laf Çok programının dünkü bölümüne Sanatçı Erol Büyükburç'un Ebru Polat'a asılması damga vurdu.
Ebru Polat Mesut Yar Erol Büyükburç İsmail Baki 


CNN Türk ekranlarında yayınlanan Mesut Yar ile Burada Laf Çok programının dünkü konukları Erol Buyukburç, İsmail Baki, Deniz Fehmi Dalsaldi (Azize) ve Ebru Polat'dı. Programda Büyükburç'un Polat'a asılması Mesut Yar'a ve diğer konuklara keyifli anlar yaşattı.

'Bir elim yağda, bir elim balda' diyerek Ebru Polat'ın ve Azize'nin ellerini tutan Büyükbuç'tan Mesut Yar, ikili için yorumlarını istedi.

Bunun üzerine Erol Büyükbuç, 'Azize'den müthiş bir zeka sinerjisi alıyorum' dedi.

'ASIL EROTİK KIZ BU'


Büyükburç, şarkıcı Ebru Polat'a için ise, 'Müthiş bir güzelliği var. Asıl erotik kız bu. Yüzüne baktığınız zaman o erotizmi o kadar güzel yansıtıyor ki... Bakışlardaki dehşete bakın. İnanılmaz güzel. Samimi söylüyorum' diye konuştu.

'ELİM ŞU ANDA FELÇ'

Ünlü sanatçı Mesut Yar'a dönerek, 'Elim şu an da felç. Program bittikten sonra da bu eli buradan almayın. Bunun adı kör düğüm' dedi.

'Olağan üstü güzel bir hatun' diyerek Polat'a iltifat etmeye devam eden Büyükburç, 'Yalnız kendini eş olmaya programlamamış, sanatçı olmaya programlamış' şeklinde konuştu.

'İŞTE BÖYLE ERKEK İSTİYORUM'

Söze giren Azize, 'O tırnaklarla karnabahar soyamaz' deyince Büyükburç, 'Karnahabar soymasını istemiyorum. Ben ondan sadece elimi tumasını istiyorum' diye konuştu.

Buna karşılık Ebru Polat da, 'İşte böyle erkek istiyorum' dedi.

Erol Büyükburç, 'Hatta karnabaharı ben soyarım. Hatta o yemeği ben pişiririm. Hatta o yemeği ona ellerimle yediririm' diyerek Ebru Polat'a asılmayı sürdürdü. BEYAZ GAZETE
19 Mart 2013 Salı günü yayınlandı