Emel Sayın, hayatını kaybeden annesi Suat Sayın için ağladı

Türk sanat müziğinin dev ismi Emel Sayın, Pazar Sürprizi programına samimi açıklamalarda bulundu.
Emel Sayın 


“SEZEN MUCİZE GİBİ”
Boğaz'da Ömür Sabuncuoğlu ile konuşan Emel Sayın, Sezen Aksu'nun hiç bilinmeyen bir yönünü açıklayarak başladı. Minik Serçe'nin ayakkabı tasarladığını söyleyen Emel Sayın, “Sezen çok güzel ayakkabılar yapıyor. Mucize bir insan.” dedi.

“ÇOK ACILARIM OLDU”
Söz hayatını kaybeden annesine geldiğinden duygusal anlar yaşayan Emel Sayın, “Çok acılarım oldu hayatımda. Yatağa girip uyumaya çalıştığımda her şey hücum ediyor.” dedi.

EMEL SAYIN'IN GÖZYAŞLARI

Ömür Sabuncuoğlu'nun “Annenizin vefatından sonra hayatınızda neler değişti?” sorusundan sonra gözleri dolan güzel sanatçı konuşmakta zorlandı. “Bunu anlatmak o kadar zor ki…” diyen Emel Sayın gözyaşlarına boğuldu.

“KENDİMİ YALNIZ HİSSEDİYORUM”
Annesini kaybettikten sonra büyüdüğünü hissettiğini anlatan Emel Sayın, “Kendimi hep çocuk hep genç hissetmişimdir ben. Bu annemin varlığının etkisiymiş meğer. Şimdi kendimi daha büyümüş. Çok sorumlulukları olan yalnız bir insan gibi hissediyorum” dedi.

“ZAYIF OLMAKTAN UTANIYORUM”
Emel Sayın anne hasretini şu sözlerle anlattı: Annemin kıymetini her zaman bildim. İnşallah ona karşı eksiğim olmamıştır. Sevgimi göstermek için elimden geleni yaptım. Ama yinede yetti mi acaba diye insan korkuyor. Hayatımda çok büyük bir boşluk oldu. Kimselere belli etmemeye çalışıyorum ama zayıf olmaktan utanıyorum.
7 Aralık 2014 Pazar günü yayınlandı