Ece Erken canlı yayında hüngür hüngür ağladı

Ece Erken 'eski eşi Tuncer Öztarhan ile tatile çıktı' haberlerine 2. Sayfa programında cevap verdi. Amerika'da baş başa tatile çıktığı özel limuzin ve uçak kiraladığıyla ilgili haberlere ateş püsküren Erken, eski kocasıyla tesadüfi karşılaştığını söyledi. Erken 'Instagram'a resim koydum ertesi gün oradaydı. ' dedi.
Ece Erken 


GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Ünlü sunucu eski eşinin takıntılı olduğunu söylerken bir anda gözyaşlarına boğuldu. Erken 'Çok sıkıldım, hala evli bir adamın böyle davranması beni sıkıyor, bana yakışmaz zaten. Ben istemediğim bir şekilde gündeme geliyorum. Yeter artık kopması lazım valla sıkıldım. ' diye konuştu.
Ece Erken Hakkında
Is hayatıma 12 yaşımda, Kıbrıs?ta Bayrak Radyo Televizyonda başladım. Sonra sırasıyla; Ankara'da Radyo Vizyonda ve Radyo Genç'te çalıştım. Ardından İstanbul?a geldim ve Kral TV'de ise başladım. Kral TV'den sonra ise, Metropol FM, Alem FM, Show Radyo ve son olarak Radyo Viva'da çalıştım. Televizyonculukta ise ilk Star kanalında başladım. Daha sonra, Kanal 6, Number One TV, Genç TV'de çalıştım. 4 yıldır da Show TV'de program yapıyorum. Bu kanaldaki...
devamı
22 Şubat 2013 Cuma günü yayınlandı