Çağatay Ulusoy 'Yeniçeri' Olacak

Çağatay Ulusoy Yeniçeri Olacak İzle... Son dönemde talihsiz olaylarla gündeme gelen Çağatay Ulusoy bomba gibi dönüyor. Genç oyuncu iki sinema filmine hazırlanıyor. Filmlerden ilki yaz aylarında çekilecek ve bir uyarlama projesi olacak. 2014 Haziran ayında çekimleri başlayacak ikinci film projesinde ise Çağatay Ulusoy'un “Yeniçeri” olacağı iddia ediliyor. Orçun Benli'nin projesinde “Yeniçerilik” düzeninin sona ermesi işlenecek. Çağatay Ulusoy, başrolde yer alacak.
Çağatay Ulusoy Paranoya Son Dizisi 


ÇAĞATAY ULUSOY'UN ÖZEL GÖRÜNTÜLERİ İÇİN TIKLAYIN

Çağatay Ulusoy'un İlk Filmi 'Paranoya'

Geçtiğimiz günlerde narkotik polislerinin düzenlediği bir operasyonda gözaltına alınan genç kızların sevgilisi Çağatay Ulusoy'un ünlü olmadan önce rol aldığı film sosyal medyada ilgi odağı oldu. Geçtiğimiz günlerde narkotik polislerinin düzenlediği bir operasyonda gözaltına alınan genç kızların sevgilisi Çağatay Ulusoy'un ünlü olmadan önce rol aldığı film sosyal medyada ilgi odağı oldu.

Paranoya'da herşeyden korkan bir genci canlandıran Çağatay Ulusoy ilk filmi olmasına rağmen iyi bir performans sağlamış görünüyor.

Çağatay Ulusoy Hakkında
2010 yılında Best Model of Turkey birincisi oldu. Yarışma öncesi İstanbul Üniversitesi'nde peyzaj bölümünde okudu ve oyunculuk dersleri aldı. Adını Feriha Koydum dizisinde Emir karakterini canlandırmaktadır. 2011 yılında sinema ekranlarına taşınan 'Anadolu Kartalları' filminde ' Üsteğmen Ahmet Onur' karakterini canlandırmıştır. ...
devamı
Son Dizisi Hakkında
Ertesi gün yedi yaşına basacak olan oğulları Ömer'i, Aylin'in anne ve babasına emanet eden genç çift, baş başa geçirecekleri romantik gecenin heyecanıyla eve gelir. Zamansız gelen bir misafir, bu romantik kaçamağı bölecektir… Selim'in en yakın arkadaşı Halil, gecenin geç saatlerinde Aylin ve Selim'in evinin kapısında belirir… Çocuk yaşta ailesini kaybeden Selim, en yakın arkadaşı Halil'le beraber büyümüştür. Selim ve Aylin'in ailesinin bir parças...
devamı
23 Şubat 2013 Cumartesi günü yayınlandı