Çağatay Ulusoy Hayatına Yeni Bir Sayfa Açtı

Çağatay Ulusoy Hayatına Yeni Bir Sayfa Açtı... Geçtiğimiz hafta düzenlenen uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alınan Çağatay Ulusoy, yeni bir sayfa açıyor.
Çağatay Ulusoy Bahçeşehir 


ÇAĞATAY ULUSOY'UN ÖZEL GÖRÜNTÜLERİ İÇİN TIKLAYIN

Adını Feriha Koydum ve Emir'in Yolu dizilerinin başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy dinlenmeye çekiliyor. Üç gün üç gece Emniyet'te sorgulanan Ulusoy ilk olarak, Bebek'te yalnız yaşadığı evin kapısına kilit vurduğu iddia edildi.

Avcılar'da oturan annesi Refiye Ulusoy'un yanına taşınan oyuncu Çağatay Ulusoy daha düzenli bir hayat yaşamak için ailesi tarafından uyarıldığı da iddia ediliyor..

Çağatay Ulusoy, ilerleyen zamanlarda annesini de yanına alarak başka bir eve taşınmayı düşünüyor. Ulusoy'un planları arasında Bahçeşehir'de iki ev tutup annesiyle yan yana yaşamak var.

Çağatay Ulusoy Hakkında
2010 yılında Best Model of Turkey birincisi oldu. Yarışma öncesi İstanbul Üniversitesi'nde peyzaj bölümünde okudu ve oyunculuk dersleri aldı. Adını Feriha Koydum dizisinde Emir karakterini canlandırmaktadır. 2011 yılında sinema ekranlarına taşınan 'Anadolu Kartalları' filminde ' Üsteğmen Ahmet Onur' karakterini canlandırmıştır. ...
devamı
9 Şubat 2013 Cumartesi günü yayınlandı