Aydemir Akbaş'ın takma dişleri düştü

Başrollerinde Erkan Petekkaya, Şafak Sezer ve Aydemir Akbaş'ın yer aldığı 'Kolpaçino' serisinin üçüncü filmi 'Kolpaçino 3. Devre' filminin galası Kanyon AVM'de gerçekleştirildi.
Erkan Petekkaya Kanyon Aydemir Akbaş Şafak Sezer 


AYDEMİR AKBAŞ RÜZGARI

İlginç saç stiliyle dikkatleri üzerine çeken Aydemir Akbaş, komedi türündeki filmleri eleştirenlere ateş püskürdü. Bir hayli sinirlendiği gözlenen Akbaş, 'Son dönemlerde Amerikan filmleri yerli filmlerin yerini aldıysa bu insanlar yüzündendir.' dedi.

DİŞLERİ AĞZINDAN FIRLADI

Komedi filmlerini eleştirenler için ağır ifadeler kullanan Akbaş'ın bir ara protez dişlerinin ağzından fırlaması dikkatlerden kaçmadı.
Erkan Petekkaya Hakkında
Erhan Petekkaya, çocukluğunu İstanbul, Anadolu Yakası’nda geçirmiştir. Mehmet Karamancı İlkokulu’nda, daha sonra Bostancı Ortaokulu ve Fenerbahçe Lisesi'nde okumuştur. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nı bitiren Erhan Petekkaya, 1993 yılından beri Devlet Tiyatroları'nda kadrolu oyuncu olarak yer almaktadır. 1994 yılında kamera şakalarıyla tanıştığı televizyon dünyasındaki kariyerine, 1996 yılında “Güzel Günler” dizisiyle devam eder... 19...
devamı
Şafak Sezer Hakkında
Babası Polat Sezerin ölümünden sonra Ablası Gönül Sezer Şafak Sezer için çok yardım etti ama bu aralar araları açık. Aslen Erzincan’lıdır. Erzincan kökenlidir. 1989 yılında Ankara Halk Tiyatrosu’nda Haldun Taner Oktay Kara ve Taylan Velioğlu ile ilk olarak sahneye çıktı. Ankara Halk Tiyatrosu’nda ‘Devri Yalan’, ‘Başımızda Pak Bulut’, ‘Sen Bu Seçimi Unut’, ‘Saddam’ı Kim Öptü’, ‘Şirinler’, ‘Edi Büdü’ ve ‘Uzaylı Arif’ adlı oyunlar ile Ankara Ekin Ti...
devamı
9 Mart 2016 Çarşamba günü yayınlandı