Ahmet Özhan canlı yayında 'pezev...k' dedi, Saba Tümer gülme krizine girdi

Ünlü sunucu Saba Tümer, konuğu Ahmet Özhan'a sorusunu soramayınca,'Dişlerimde tel vardı benim dün çıkarttırdım' dedi. Bunun üzerine Ahmet Özhan da Saba Tümer'i söylediği bir şarkıyla kahkahalara boğdu. Tümer'i asıl gülme krizine sokan olay ise Özhan'ın canlı yayında'pezev...k' demesi oldu.
Saba Tümer Ahmet Özhan 


SHOW TV ekranlarında yayınlanan Saba Tümer'le Bugün programının bugünkü konuğu usta sanatçı Ahmet Özhan'dı.

Şöhretinin ilk yıllarında sokakta Ahmet Özhan gibi davranmadığını söyleyen usta sanatçı,'Benim hayatım Ahmet Özhan'a benzetilmekle geçti.'Ahmet Özhan'a ne kadar benziyorsun' dendiğinde,'İnsanlar çift yaratılmış benzetiyorlar' diyordum.

Saba Tümer,'Peki hayranlarınıza Ahmet Özhan nasıl sanatçı, beğeniyor musunuz? gibi sorular sorduğunuz olmuyor mu?' diye sordu.

Ahmet Özhan ise bu cevaba veriken canlı yayında fena gaf yaptı. ''Bırak şu pezev...k'i derlerse.. Neme lazım abi., Niye giriyim o riske, Niye o riski alıyım, çok insan var'' dedi, Tümer gülme krizine girdi.

'DİŞLERİMDEKİ TELİ YENİ ÇIKARTTIRDIM'

Saba Tümer zaman zaman, Ahmet Özhan ile sohbeti sırasında konuşamakta zorlandı ve sorusunu soramayınca,'Konuşamadım. Benim dişlerimde 6 aydır tel vardı, dün çıktı çok şükür' açıklamasında bulundu. Altı aydır alt dişlerinin arkasında tel olduğunu söyleyen Tümer,'Konuşurken çok zorlanıyordum. Ama dünden beri kelimeler pat diye çıkıyor. Havada yakalamak istiyorum kelimeleri. Dilim dönmüyordu. Şimdi keliemler bir çıkıveriyor ağzımdan, dünden beri her şey de çıkıyor' şeklinde konuştu.

Bunun üzerine Ahmet Özhan da'Bir şakı vardı' diyerek,'Yine efkarlıyım dilim dönmüyor' şarkısından bir satır okudu ve,'Şimdi bunun yeni versiyonu şu; dişimde tel var dilim dönmüyor' dedi. Saba Tümer kahkahalara boğuldu. Ünlü sunucu,'Aman efkarlı olacağımıza dişimizde tel olsun' dedi. BEYAZ GAZETE
Saba Tümer Hakkında
Özel İzmir Fatih Lisesi'nden mezun olduktan sonra ikinci tercihi olan Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünü kazandı. Üniversitede okurken akrabası Nuri Çolakoğlu, Show TV'yi kurmakla meşguldü ve kendisine asistanlık teklif etti fakat Saba Tümer, bu teklifi annesinin izin vermeyişi sebebiyle reddetmek zorunda kaldı. Bitirdikten sonra 6 ay Sky TV'de çalıştı ve diksiyon dersleri aldı. Annesinin vefatı üzerine derslere bir süre ara...
devamı
Ahmet Özhan Hakkında
İlk profesyonel sahne deneyimi 1968 yılında Bebek Belediye Gazinosundadır. Genç yaşta başlayan sahne performanslarıyla Ahmet Özhan 70’li ve 80’li yılların popüler Türk Müziği yorumcusu olarak tanınmıştır. İlerleyen yıllarda zamanın çeşitli üstadlarından birebir istifadeleri olmuş, bu arada plak çalışmalarının yanı sıra, sinema filmleri, televizyon dizi ve konserleri, radyo çalışmaları ile çeşitli televizyon kanallarının müzik programlarında yorum...
devamı
26 Aralık 2012 Çarşamba günü yayınlandı