Samsun'da Murat Boz Konseri

Yedigün yaz konserleri kapsamında 10. konserini Samsun ' da veren Murat Boz ' u binlerce kişi izledi.Pop müziğin sevilen sanatçısı Murat Boz, söylediği birbirinden güzel şarkılarıyla Samsunlu hayranlarını coşturdu. Akşam saatlerinde İlkadım ilçesi Batıpark alanında gerçekleşen ve binlerce kişinin alanı tıklım tıklım doldurduğu konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Murat Boz, “Samsun ' a uzun bir aradan sonra tekrar gelmek beni çok mutlu etti. Turnemizin her ayağı muhteşem geçti” dedi.
Murat Boz Samsunspor 


' MANİSA ' DAKİ YARIM KALAN KONSERİM BENİ ÜZDÜ '

Manisa ' daki olayları konserine de değinen Murat Boz, “Olay çok abartılacak ve büyütülecek bir şey değil. Taşkınlık oluşturan bir grup oldu. Maalesef zapdedilemeyince biber gazı kullanılmış. Beni çok etkilemedi ama kargaşa olunca konseri yarıda bırakmak zorunda kaldım. Benim üzüldüğümde o oldu. Manisa halkını ben çok sevdim, konserde çok güzel gidiyordu. Konserin yarım kalması beni çok üzdü. İnşallah Manisa halkıyla en kısa sürede tekrar bir araya geliriz” diye konuştu.

Konser öncesi sahneye çıkan Murat Boz'un ekibinden bir DJ konseri izlemeye gelenlerle birlikte Samsunspor marşını seslendirdiler.Yedigün yaz konserleri kapsamında Samsunlularla buluşan Boz, sevilen parçalarıyla hayranlarını coşturarak unutulmaz bir gece yaşattı. Murat Boz, İstanbul ve Gaziantep konserleriyle Yedigün yaz konserleri son bulacak.


Murat Boz Hakkında
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde doğdu, ilköğrenimini burada tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşti. 1999 senesinde Bilgi Üniversitesi Caz Vokal Bölümü’nü burslu olarak kazandı ve 2003 senesinde İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı Temel Bilimler Bölümü’nde eğitimine devam etti. Aynı yıllarda başta Tarkan olmak üzere, birçok sanatçıya albüm ve konserlerinde vokallik yaptı. Sanatçı, 2006 yılında yayınladığı ilk single çalış...
devamı
3 Eylül 2013 Salı günü yayınlandı