Mersinde Kıraç Ve Sevcan Orhan Konseri

Mersin ' in merkez ilçe Toroslar Belediyesi'nin organize ettiği 'Cumhuriyet Konseri'nde sahne alan ünlü sanatçılar Kıraç ve Sevcan Orhan, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
Cumhuriyet Cumhuriyet Bayramı Mersin Koray Aydın Hamit Tuna 


Toroslar Koray Aydın Stadyumu'nda gerçekleşen konsere binlerce kişi katıldı. Konseri Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ve Meclis üyeleri de baştan sona kadar takip etti. İlk olarak sahneye Sevcan Orhan çıktı. Yaklaşık 1 saat boyunca sahnede kalan Sevcan Orhan, söylediği türkülerle ve oyun havalarıyla büyük beğeni topladı.

Sevcan Orhan'ın ardından sahneye ise Kıraç çıktı. Konsere 'Kan ve Gül' şarkısı ile başlayan Kıraç, gece boyunca 'Ayşem', 'Dön Artık', 'Oysa Bir Umuttu', 'Endamın Yeter', 'Gidiyorum', 'Karakaş Gözlerin Elmas', 'Sevgilim', 'Bulamazsın', 'Bir Garip Aşk Bestesi', 'İstanbul Saklasın Bizi', 'Razıysan Gel' şarkılarını seslendirdi.

Konseri izleyen binlerce kişide Kıraç'a sık sık şarkılarında eşlik etti. Konsere katılan binlerce kişi Toroslar Belediyesi tarafından dağıtılan Türk bayraklarını sallayarak adeta konser alanını bayram yerine çevirdiler. Ayrıca konsere katılanlar telefon ve fotoğraf makineleriyle konser anını ölümsüzleştirdiler. Yaklaşık 2 saat süren konser sonunda konuşan Kıraç, bu günlerin önemli olduğunu ifade ederek, ' Toroslar Belediyesi'ne çok teşekkür ediyorum. Bu günler bizler için önemli. Bu günleri coşkuyla kutlamalıyız ' dedi.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise Kıraç'a teşekkür ederek, çiçek takdim etti. Tuna, Cumhuriyet Bayramı'nın kendileri için önemli olduğunu vurgulayarak, ' Biz bu bayramı coşkuyla kutlamaya bundan sonra da devam edeceğiz. Bizim için Cumhuriyet önemli. Biz bunu sonsuza kadar yaşatmak için elimizden gelen bütün çabayı gösteriyoruz ' diye konuştu.
Konser havai fişek gösterileri ile sona erdi.

31 Ekim 2013 Perşembe günü yayınlandı