Jennifer Lopez'in İstanbul Yorumu (İstanbul Konseri 2012)

Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Jennifer Lopez, İstanbul ' da vereceği ilk konser öncesi basın toplantısı düznledi. Toplantıda konuşan Lopez, “İstanbul ' da olmak beni çok heyecanlandırıyor” dedi.



Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Jennifer Lopez Ataköy Atletizm Arena ' da vereceği konser öncesinde kaldığı Les Ottomans otelde basın toplantısı düzenlendi.Toplantıda Bansı mensuplarının sorularını yanıtlayan Lopez, “Dün Kiev ' den geldik. Bu yüzden biraz yorgunum ama kendimi iyi hissediyorum. İstanbul ' da olmak beni çok heyecanlandırıyor. Çok fazla yer geziyoruz ama burada gösteri yapacak olmak bana heyecan veriyor. Ayrıca bir yerde 1 günden fazla kalacak olmak da beni heyecanlandırıyor” diye konuştu. Bir basın mensubunun İstanbul ' a ilk gelişinizmi sorusuna Lopez, “Evet ilk seferim. Bu şehir, gördüğüm kadarıyla çok güzel. Kendime bir gün ayırıp gezmek için can atıyorum. Umarım çok fazla paparazzi yoktur. Ben de tekrar içeri girmek zorunda kalmam. Ama konser vermek için de sabırsızlanıyorum. İstanbul ' da 3 konser verecek olmak ve buradaki hayranlarımla bir araya gelmek beni duygulandırıyor. Herbir yerin diğerinden farklı olması çok heyecan verici. Her ülke çok farklı” şeklinde konuştu. Daha önce Türkiye ' de hayranlarınız olduğunu biliyor muydunuz?

Sorusuna Ünlü şarkıcı Lopez, “Hayır bilmiyordum. Birisi bana Türkiye ' de ne kadar çok hayranın olduğunu biliyor musun? Diye sordu ve ben de bilmiyordum dedim. Kendimi mutlu ve şanslı hissediyorum. Dediğim gibi bu geceki konser için de sabırsızlanıyorum. Umarım herkes harika vakit geçirir. Çok teşekkür ederim. Bu sıcak karşılama için teşekkür ederim” ifadelerinin kullandı. Toplantının ardından basın mensuplarına poz veren Jennifer Lopez, daha sonra konser verceği Ataköy Atletizm Arena'a gitti.
15 Kasım 2012 Perşembe günü yayınlandı