Gümüşhane’de Kubat Konseri

Gümüşhane ' de bu yıl 20. düzenlenen ve beş gündür devam eden Uluslararası Kuşburnu-Pestil, Kültür ve Turizm Şenliği final konseri ile son buldu.
Atatürk Kuşburnu Kubat Mustafa Canlı Cahit Karatepe 


Eski Atatürk Stadyumunda yapılan konseri Vali Vekili Cahit Karatepe, Belediye Başkanı Mustafa Canlı ve binlerce Gümüşhaneli izledi. Gümüşhaneli sanatçılar Gonca Coşkun, Selahattin Tanış ve Pınar Kömürcüoğlu ' nun ardından sahne alan Türk Halk Müziğinin güçlü sesi Kubat, binlerce hayranına unutulmaz bir gece yaşattı.

Kimi zaman söylediği hüzünlü parçalarla alanda bulunan vatandaşları ağlatan Kubat, zaman zaman da söylediği hareketli parçalarla neşeli anlar yaşattı. Belediye Başkanı Mustafa Canlı tarafından kendisine takdim edilen plaketi alan Kubat, organizasyon için emeği geçen herkese teşekkür etti.

Burada konuşan Belediye Başkanı Mustafa Canlı, beş günün dolu dolu geçtiğine inandığını belirterek, ' İnşallah sizlere hoş bir sada yaşatabilmişizdir. Şiir dinletileri, folklor gösterileri, konserler, yöresel yemek ve halk oyunları yarışmaları gibi etkinliklerimiz oldu. Bunların olmasını sağlayan Kültür Bakanlığımıza ve sponsorlarımıza ve bu coşkuya ortak olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. ' dedi.

Şenlik programı Seçil Yavuz konseri ile gecenin geç saatlerinde sona erdi.
19 Ağustos 2013 Pazartesi günü yayınlandı