Emre Kınay'ın salon isyanı

Ünlü tiyatro oyuncusu Emre Kınay, “Sondan Sonra” adlı tiyatro eserini sahnelemek için geldiği Tekirdağ ' da, tiyatro kulislerinin genel olarak çok kötü durumda olduğunu söyledi.
Tekirdağ Belediyesi Emre Kınay 


Konuyla ilgili oldukça sitemkâr olduğu gözlenen Kınay, “Nedir bu, mecliste birbirlerine küfrederken bile tiyatroyla küfrediyorlar, ' tiyatro yapma ulan ' diye. Tiyatro öyle bir alan değil; tiyatro aynaya baktığında gördüğün şeyin ta kendisidir. Aynada gördüğünden başka hiçbir şey değildir. O yüzden tiyatro yapma diyorsan, aynaya baktığının aksini söylüyorsun. O yüzden de tiyatroyu sevmiyorsun işte. Hangi partiden olduğun önemli değil. ' dedi.

Emre Kınay Hakkında
Dostlar Tiyatrosu, Bakırköy Belediye Tiyatroları gibi topluluklarda görev yapan sanatçı, çeşitli sinema filmi ve tv dizilerinde de rol alıyor. Kurucusu olduğu Duru Tiyatro topluluğunda halen oyunlar sergilemekte ve dizi filmlerde oynamaktadır. Yılan Hikayesi dizisinde canlandırdığı Erkan Ağa Karakteri ile tanındı.Üç kız çocuğu babasını oynadığı ve başrolünü İclal Aydın ile paylaştığı İki Aile dizisi ile daha geniş çevrede tanınmıştır. Rol aldığı...
devamı
6 Aralık 2015 Pazar günü yayınlandı