Deniz Seki Eteğinin Azizliğine Uğradı

Mersin ' de özel bir gecede sahne alan Deniz Seki, hayranlarının arasından sahneye yöneldiği esnada eteğinin azizliğine uğradı. Ayağı, eteğinin kuyruğuna dolanan Seki, yere düşmekten son anda kurtuldu. Gözaltlarının şişkin olduğu gözlemlenen Deniz Seki, sahnede aşk şarkılarını seslendirirken, şampanyalar da ardı ardına patlatıldı.
Mersinli Deniz Seki Mersin Harem Dizisi 


Karataş Medya-Danışmanlık ile Sipan Babur Production tarafından ortaklaşa organize edilen etkinliğe Mersin ' in yanı sıra Adana ' dan da yoğun ilgi gösterildi. Sultaşa Otel Havuzbaşı ' nda düzenlenen gecede sahneye ilk olarak ' İstanbul Harem Fasıl Grubu ' çıktı. Anadolu ' nun zengin kültürel mirasını ortaya koyan ve repertuarı ile dikkat çeken topluluk, davetlilere keyifli anlar yaşattı. Gece, oryantal Dora ' nın sahne şovları ile devam ederken, coşku da arttı. Dora, kıvrak danslarının yanı sıra sempatik tavırları ile de büyük beğeni toplarken, zaman zaman sahneden inip, davetlilerin arasına karışarak, onların da kendilerini müziğin ritmine bırakmalarını sağladı.

Genç kızların şıklık ve güzellikleri ile adeta birbirleri ile yarıştığı gecede objektiflere de birbirinden renkli görüntüler yansıdı. Hayranlarının alkışları arasında sahneye doğru yönelen Deniz Seki, menajer ve asistanlarının da yardımıyla masaların arasından güçlükle yürümeye çalıştı. Tam da bu esnada eteğinin azizliğine uğrayan Seki, zor anlar yaşadı. Seki, siyah mini eteğinin kuyruklarına ayağı takılınca yere düşmekten, asistanlarının kendisini tutması ile son anda kurtuldu. Bir anlık şaşkınlık yaşayan Deniz Seki, daha sonra sahneye çıktı ve sevilen parçalarını Mersinli hayranları için seslendirdi.

Eski ve yeni albümlerinin yanı sıra son günlerin sevilen parçalarından da seçkiler sunan Seki, hayranlarının isteklerini de geri çevirmedi. Seki, sahnede aşk şarkılarını seslendirirken şampanyalar da ardı ardına patlatıldı. Yorgun olduğu gözlemlenen Deniz Seki ' nin, gözaltlarındaki şişkinlik de dikkat çekti. Yaklaşık bir saat sahnede kaldıktan sonra hayranlarından 20 dakikalık bir müsaade isteyip, platformdan inen Seki, kıyafetini değiştirip yeniden sahne aldı. Katılımcılar, Deniz Seki ' nin seslendirmiş olduğu birbirinden hareketli parçalara kimi zaman alkışları, kimi zaman da duygu dolu dansları ile eşlik etti. Konser, gecenin ilerleyen saatlerinde son buldu.
Deniz Seki Hakkında
Hayatı 1 Temmuz 1970 yılında İstanbul'da doğan Deniz Seki, öğrenim yıllarında ilkokulu Maçka Süheyla Artam'da, orta ve lise eğitimini de yatılı olarak[kaynak belirtilmeli] Çamlıca Kız Lisesi'nde okudu. Okulu bitirdikten sonra, TRT İstanbul televizyonundaki sunuculuk sınavlarına katılarak sunucu oldu. Jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan aralarında Deniz Seki'nin de bulunduğu 19 sanık hakkkında uyuşturucu ticareti yap...
devamı
Harem Dizisi Hakkında
Mezopotamya’da bir halk; Basurlular. Basur sarayında, halkın can-ı gönülden sevdiği Sultan Küçük Esat. Birbirinden değişik, renkli kişiliklere sahip kadınlardan oluşan Küçük Esat’ın Harem’i. Harem’deki kadınların tek bir amacı var; Sultan Küçük Esat’a erkek bir çocuk doğurabilmek... Kırk beş kız çocuğu olan Sultan Küçük Esat’ın hiç erkek çocuğu olmadığı için tahtı tehlikededir. Sultan’ın üvey kız kardeşi Zehire Sultan’ın oğlu Vekilcan tahtın görü...
devamı
7 Haziran 2012 Perşembe günü yayınlandı