Can Bonomo Bakü’de

Azerbaycan ' da düzenlenecek 57. Eurovision Şarkı Yarışması ' nda Türkiye ' yi temsil edecek olan Can Bonomo Bakü ' ye geldi.
Aliyev Can Bonomo Haydar Aliyev Bakü 


Ayağının tozuyla açıklama yapan Bonomo, ' Burada olduğumuz için çok mutluyuz. Çok güzel bir dönem geçirdik, çok güzel yerler gördük, çok güzel sanatçılarla tanıştık. Milyonlarca insanın karşısına çıkıp ülkenizi temsil etmek çok büyük bir heyecan. Ama kendimi hazır hissediyorum ' dedi.

Bonomo, ' Bir çok sanatçının şarkılarını dinledim. Aralarında çok güzel parçalar var. Buna bir yarışma olarak bakarsan bir çoğunun çok yüksek şansı var” diye konuştu.Haydar Aliyev Havalimanı'nda Bonomo ' yu karşılamaya gelen Türkiye Bakü Büyükelçisi Hulusi Kılıç da, ”Can ' a başarılar diliyorum. Takip edebildiğim kadarıyla çok güzel hazırlandı, ekibi de çok iyi. Ülkeler kapsamında Türkiye ' nin tanıtılmasına büyük katkısı olacaktır. İnşallah 26 ' sı gecesi bunu kutlayacağız” ifadelerini kullandı.

Bu arada havalimanında hayranları Bonomo ile fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı. Daha sonra havalimanından ayrılan Bonomo ve ekibi kalacakları otele hareket etti.
Bonomo yarın “Crystal Hall“de ilk provalarına başlayacak.
15 Mayıs 2012 Salı günü yayınlandı