Anadolu Ateşinin Troya Dans Gösterisi Sezonu Açtı

Anadolu Ateşi'nin 'Troya' dans gösterisi Antalya Gloria Aspendos Arena'da sezonu açtı. Anadolu Ateşi Grubu'nun 2008 yılından bu yana dünyanın dört bir yanında sahnelediği insanlık tarihinin en eski ve bilindik öykülerinden biri olan Troya, Gloria Aspendos Arena'da muhteşem bir gösteri ile yeniden seyircilerine 'Merhaba' dedi. Etkileyici öyküsü ve koreografisinin yanı sıra, görkemli kostüm ve dekorları ile de izleyicilerde tam not alan 'Troya' gösteri sonunda uzun süre alkışlandı.
Mustafa Erdoğan Anadolu Ateşi Bakü Kader 


YENİ DANSÇILAR EKLENDİ

Anadolu Ateşi Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan, sezonun ilk Troya gösterisini gerekleştirdiklerini belirterek, ' Troya kış turnesini tamamaladı. En son Bakü'de oynamıştık. Bakü'den sonra grup, Sibirya'dan başlayıp, Karadeniz'e kadar Anadolu Ateşi oynadık ' dedi. Yeni dansçılar eklendiğini kaydeden Erdoğan, ' Kadroyu gençleştirdik. Çok yetenekli arkadaşlarımız kadromuza katıldı. Çoğunluğu Antalya'dan. Antalya ağırlıklı bir kast var. Buradaki kadroda İstanbul, Ankara ve Antalya'dan dansçılar var. İlk defa sahneye çıkacak olan arkadaşlarımız büyük bir heyecan içinde. 120 kişilik kadronun 30'a yakınını yeniledik. Troya yine heyecan verici bir gösteri olacak.Bundan sonraki sezonu Kasım aynına kadar sürdüreceğiz. Arada yurt dışı turnelerimiz de olacak ' dedi.

ÜÇÜNCÜ KEZ İZLİYORUM

Burak Kader isimli izleyici, Troya'ya üçüncü kez geldiğini belirterek, her seferinde gösteriyi ilgi ile izlediğini söyledi. Bundan sonrada Troya'yı izlemeye devam edeceğini dile getiren Burak Kader, ' Önceki yaşantımız bakarak böyle bir gösterinin yapılması bizi çok duygulandırdı. Sezonun ilk gösterisi olmasına rağmen ilgi çok güzel herkesin gelip izlemesini tavsiye ediyorum ' dedi.

Işıl Tokat ise gösteriye ikince kez geldiğini ifade ederek, her şeyiyle mükemmel bir gösteri olduğunu kaydetti. Gösteriyi çok güzel bulduğunu söyleyen Deniz Ustatahir, ' Danslar, kostümler sahne çok güzel. Anadolu'yu anlatıyor. Çok beğendik. Bundan sonraki gösteriye de geleceğiz ' diye konuştu.Zeynal Hayreyova da daha önce bu kadar güzel bir gösteri izlemediğini ifade ederek, emeği geçen herkese teşekkür etti.
26 Nisan 2012 Perşembe günü yayınlandı