Kaza Anları MOBESEde

Edirne Emniyet Müdürlüğü şehrin belirli noktaları ve kavşaklarda bulunan MOBESE kameraları tarafından kaydedilen kaza görüntüleri basın mensuplarına dağıttı. Kaydedilen kaza görüntülerinin bir çoğunu motosiklet kazaları oluştururken can kaybınının yaşanmaması en büyük teselli kaynağı oldu.
Trakya Üniversitesi Emniyet Müdürlüğü Trakya 


Edirne Emniyet Müdürlüğü tarafından dağıtılan görüntülerde ilk kaza görüntüsü Talatpaşa asfaltı üzerinde meydana geliyor. Gece vakti yarış yapan motorsitletler birbirlerine çarpıyor ve ortalık bir anda savaş alanına dönüyor ve motosiklet üzerindeki şahıslar ye yerlerde sürükleniyor. Trakya Üniversitesi Ayşekadın kampusü önünde kaydedilen ikince görüntüde ise elinde kova ile çöp dökmeye giden bir şahıs bir anda yolda seyreden aracın önüne atlıyor ve aracın çarptığı elinde çöp kovası ile birlikte önce havalanıyor sonra yere düşüyor. Uzunkaldırım caddesinde kaydedilen bir başka görüntüde ise hızla gelen bir araç virajı alamıyor ve bir işyerine giriyor.

MOBESE kameralarına saniye saniye yansıyan kazaların bir çoğunun sürücü hatalarından kaynaklandığı gözlenirken can kaybının yaşanmaması tek teselli olarak kalıyor.
28 Kasım 2012 Çarşamba günü yayınlandı