Boeing 727yi Göz Göre Göre Düşürdüler

Bir Boeing 727 uçağı, Meksika'nın Sonoran Çölü'ne düştü. Bakın uçağı kim, niye düşürdü.Uçak güvenliği konusunda hazırlanan bir belgesel için boş bir Boeing 727 uçağı, Meksika'nın Sonoran çölüne düşürüldü.Geçtiğimiz Cuma günü çöle çakılan uçakta çarpma şiddetini ve hayatta kalma olasılığını analiz etmek için cansız mankenler, çeşitli bilimsel donanım ve çok sayıda kamera yer aldı.
İngiltere Boeing Discovery Belgesel 


Uçağın pilotu uçağı kaza sahasına yakın bir bölgeye kadar uçurdu daha sonrasında uçaktan atladı, uçak düşünceye kadar takipte olan uçaktan uzaktan kontrol edildi. Boeing 727'nin, yere dokunduğu anda burun kısmı koptu.Kaza ' UK's Dragonfly Film and Television Produtions ' şirketinin Amerikan Discovery Channel , Alman ' Pro Sieben ' ve İngiliz ' Channel 4 ' şirketlerinin işbirliğiyle Meksika'daki Sonoran çölünde gerçekleşti.

Yapımcıların yaptığı açıklamaya göre her şey plana uygun gerçekleşti, kimsenin burnu dahi kanamadı.NASA, 1984 yılında yangını engelleyecek bir yakıt katkı maddesini test etmek için Boeing 707 tipi bir uçağı düşürmüştü.Dragonfly'ın yapımcısı Sanjay Singhal, ' Uçmak hiç şu anki kadar güvenli olmamıştı ancak biz yine de aşırı derecede ender durumlarda gerçekleşebilecek kazalar için yolcu güvenliğini arttırabilecek bilimsel datalar toplamaya çalışıyoruz ' dedi.Dragonfly Film ve Television Productions tarafından gerçekleştirilen çakılma deneyi, Discovery Channel için çekilen bir belgesele konu olacak. Belgesel aynı zamanda Almaya'nın Pro Sieben ve İngiltere'nin Channel 4 kanallarında da yayınlanacak.
5 Mayıs 2012 Cumartesi günü yayınlandı