Yeni yılın ilk bebekleri dünyaya geldi

MERSİN
Hastane Lösemi Hastası Normal Doğum Şahit Yeni Yıl 

-Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ın hastaneye gelişi
-Odaya girişi
-Gültak’ın anne Pınar ile çocukla ilgilenmesi
-Çocuğa hediye takması
-Başkan Gültak’ın konuşması
-Anne Pınar Dolunay’ın konuşması
-Gültak’ın aile ile sohbet etmesi
-Gültak ve beraberindekilerin hastaneden ayrılması
-
-SAKARYA
-dünyaya gelen bebek
-annesi ve bebeğin görüntüsü
-
-TEKİRDAĞ
-dünyaya gelen bebek
-annesi ve bebeğin görüntüsü
-
-KİLİS
-dünyaya gelen bebek
-annesi ve bebeğin görüntüsü
-ziyaret edilmesi
-İl Sağlık Müdürü Dr.Mahmut Arık'ın konuşması
-Halil Yılmazer'in konuması
-AK Parti Kilis İl Başkanı Mehmet Murat Karataş'ın açıklamaları
-
-MALATYA
-bebek detaylar
-Anne Gülistan Karakaya
-Baba Cumali Karaya
-Kadın Doğum Uzmanı Doç . Dr. Hanifi şahin
-
-SAMSUN
-Hastane detay
-Bebek ve annesi
-Vali

(YURT TOPLU)MERSİN

- Mersin’de yeni yılın ilk bebeği, normal doğumla Türkiye’nin ilk şehir hastanesi olan Mersin Şehir, Eğitim ve Araştırma Hastanesinde dünyaya geldi.Sancılarının artmasıyla birlikte hastaneye akşam saatlerinde yakınlarıyla birlikte gelen Pınar Dolunay (28), 2020’in ilk dakikalarında normal doğumla 3 kilo 500 gram ağırlığında bir kız bebek dünyaya getirdi. Ali ve Pınar Dolunay çifti, 3. çocuklarının ismini "Cennet Nur" koydu. Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ile eşi Behiye Gültak’da Dolunay ailesini hastanede ziyaret ederek, hediyeler verdi.SAKARYA

- Sakarya’da 2020 yılının ilk bebeği saatler 00.02’i gösterdiğinde dünyaya geldi. Ahmet Emin Çakır adını verdikleri bebeklerini kucaklarına almanın mutluluğunu yaşayan anneyi Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir ziyaret ederek hediye takdim etti.Nurgül ve Fezayil Çakır çifti yeni yılın ilk dakikalarında Ahmet Emin Çakır adını verdikleri bebeklerini kucaklarına almanın mutluluğunu yaşadı. Bu mutluluğa Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir ve Sakarya İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü’de şahitlik etti. 3 kilo 770 gram dünyaya gelen bebeğe ilk hediyesi Vali Nayir’den geldi.KİLİS

- Kilis'te, 2020 yılının ilk bebeği dünyaya gelirken doğan bebeğe Alihan Kemal ismi konuldu.İl Sağlık Müdürü Dr.Mahmut Arık, AK Parti Kilis İl Başkanı Mehmet Murat Karataş eşi Özlem Karataş ile hastane personeli 2020 yılının ilk bebeğini ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdiler. Halil ve Elif Yılmazer çiftçinin ikinci çocuğu dünyaya geldi. Bebeğin ismi Alihan Kemal konuldu. İl Sağlık Müdürü Dr.Mahmut Arık, 2020 yılının ilk bebeğinin Kilis Devlet Hastanesinde dünyaya geldiğini ifade ederek, "Gaziantepli bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen bebeğimiz erkektir. Ailenin ikinci evladı, Allahım mübarek eylesin, ülkemize, ailesine hayırlı evlatlar eylesin, 2020 yılının sağlık camiasına ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.
MALATYA

- 2020 yılının ilk dakikalarında Malatya'da dünyaya gelen bebeğe Azra ismi verildi.
Azra bebek, lösemi olan ağabeyi içinde umut olacak.Yeni yılın ilk bebeklerinden biri de Malatya'da Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde 00.07’de 2 kilo 900 gram olarak dünyaya gözlerini açan Azra oldu. 3 erkek çocukları olan Karakaya ailesinin kızları olarak dünyaya gelen Azra bebek ailenin de umudu oldu. İnşaat işçisi olan baba Cumali Karakaya, 7 yaşındaki oğlu Miraç'ın lösemi hastası olduğunu belirterek Azra'nın ağabeyinin ilik nakli için yeni bir umut olduğunu da söyledi.

SAMSUN

- Yeni yılın ilk bebeği Samsun’da saat 00.05’te 2019’a merhaba dedi.
Doğan bebeğin uzun zamandır işsiz olan babasını iş sahibi yaptı.Mustan ve Pınar Türe çiftinin erkek bebekleri Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde dünyaya geldi. Saat 00.05’te doğan bebeğe ailesi Akın Hüseyin ismini koydu. Türe çiftinin ikinci çocukları olan Akın Hüseyin bebek, 52 santim boyunda ve 4 kilogram ağırlığında sağlıklı bir bebek olarak doğdu. Baba Mustan Türe, yeni yılın ilk dakikalarında bebek sahibi olduğu için çok mutlu olduklarını bebeğin yeni yıl sürprizi olarak geldiğini dile getirdi. Doğumla tarif edilemez bir mutluluk yaşayan aileye bir müjde de Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’den geldi. Uzun zamandır işsiz olan babaya iş sözü verdi.
1 Ocak 2020 Çarşamba günü yayınlandı