Uzat Elini Ekibi Karaman Ermenek''te Ayşe-Recep Gökçe Çiftini Ziyeret Etti

Beyaz TV Uzat Elini programı, Karaman Ermenek'te meydana gelen maden kazasında hayatını kaybeden Tezcan Gökçe'nin evine gitti.
Ermenek Uzat Elini Elmas Esra Arslan Maden Faciası Nevin Gökçek 


Karaman'ın Ermenek İlçesi'ndeki maden kazasında oğlullarını kaybeden Recep ve Ayşe Gökçe çiftinin evine giden Beyaz TV Uzat Elini ekibi çifte maddi-manevi destek oldu.

Beyaz TV'de yayınlanan Elmas Esra Arslan'ın hazırlayıp sunduğu Uzat Elini programı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in eşi Nevin Gökçek bu hafta Karaman Ermenek'e gitti.

Madenden cansız bedeni çıkarılan Tezcan Gökçe'nin annesi Ayşe Gökçe, 'Oğlum yüzme de bilmezdi, suyun içinde ne yaptı?' sözleriyle Türkiye'yi ağlatmıştı. Recep Gökçe ise (75), oğlunun cenaze töreninde giydiği yırtık ayakkabılarıyla yürekleri burkmuştu.

Ankara Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek, aileye maddi-manevi destek oldu.
Uzat Elini Hakkında
Gecenin yarısı kapınızı çalacak bir dostunuz var mı? Her uzattığınızda elinizi tutabilecek? Biz; her yaştan, her milletten insanı kucakladık. Hiçbir anne, hiçbir çocuk ağlamasın istedik… Zulüm ve adaletsizliğin uğradığı yerlerde masumları koruduk. Umut koyduk; yalnızlığın ve yoksulluğun adını… Haydi! Sen de karanlığa bir ışık yak. Yüreğine bir damla ümit koy… Ve bugün, bizim için “Uzat Elini” ‘UZAT ELİNİ’ her Cumartesi 12.30’da BEYAZ TV’DE…...
devamı
29 Kasım 2014 Cumartesi günü yayınlandı