Üsküdar'da Lüks Cip Dehşeti

Üsküdar ' da seyir halinde ilerleyen bir cip sürücüsü, park halindeki otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle kaldırıma çıkan otomobil, kaldırımda yürüyen bir vatandaşı da ezerken, kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Haydarpaşa Harem Dizisi 


Olay, saat 14.30 sıralarında Üsküdar Harem sahil yolunda meydana geldi. İddiaya göre; Mahir Aytekin 34 GC 084 plakalı otomobiliyle Harem otogarının karşına aracını park etti. Otogara giden Aytekin, kısa bir süre sonra gelip tekrar aracına bindi. Henüz hareket etmemişti ki, Ali Çetinsaya ' nın kullandığı 34 VV 9894 plakalı cip, park halindeki otomobile arkadan sert bir şekilde çarptı. Çarpmanın etkisiyle havalanan otomobil, o sırada kaldırımda yürümekte olan Kerim Dündar ' a(50) çarptı. Çarpma sonucunda Dündar ve Aytekin yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı Dündar ' a ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra, ambulansla Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi ' ne kaldırdı. Kazada hafif şekilde yaralanan otomobil sürücüsü Mahir Aytekin de ambulansla aynı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Cip sürücüsü Ali Çetinsaya ise kazanın şokunu uzun süre üzerinden atamadı. Gazetecilerin kazanın nasıl olduğu sorusuna “Ne olduğunu bilemiyorum. Bir anda oldu. Ne olduğunu gerçekten bilemiyorum” şeklinde konuştu.

Otomobil sürücüsü Mahir Aytekin ise park halinde olduğu sırada aracına arkadan çarptıklarını, kazanın nasıl olduğunu bilmediğini söyledi.
Öte yandan kaza anı çevrede bulunan bir iş yeri tarafından saniye saniye kaydedildi. Kameraya yanıysan görüntülerde, seyir halindeki cip, park halindeki otomobile, bir anda çarpıyor. Otomobil çarpma sonucunda havalanarak bu sırada kaldırımda yürüyen yayaya çarpıyor.
Harem Dizisi Hakkında
Mezopotamya’da bir halk; Basurlular. Basur sarayında, halkın can-ı gönülden sevdiği Sultan Küçük Esat. Birbirinden değişik, renkli kişiliklere sahip kadınlardan oluşan Küçük Esat’ın Harem’i. Harem’deki kadınların tek bir amacı var; Sultan Küçük Esat’a erkek bir çocuk doğurabilmek... Kırk beş kız çocuğu olan Sultan Küçük Esat’ın hiç erkek çocuğu olmadığı için tahtı tehlikededir. Sultan’ın üvey kız kardeşi Zehire Sultan’ın oğlu Vekilcan tahtın görü...
devamı
13 Mart 2013 Çarşamba günü yayınlandı