Tunceli’de yangını jandarma fark etti, itfaiye söndürdü

Yangının olduğu köydeki itfaiye ekibi
Jandarma Bild 20 Dakika Müstakil Ev Trol 

-Yangına müdahale eden ekipler
-Pülümür Belediye Başkanı Müslüm Tosun’un açıklaması
-Yangının çıktığı evin içinden görüntü

( TUNCELİ ) TUNCELİ

- Tunceli’de bir köy evinde çıkan yangın, jandarma tarafından fark edilerek haber verilen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangında can kaybı olmazken, müstakil evde hasar meydana geldi. Yangın, Pülümür İlçesi’ne bağlı Uzunevler Köyü’nde Hüseyin Kılıç’ın evinde meydana geldi.Evin bacasının tutuşmasıyla başlayan yangın, Kırmızıköprü Jandarma Karakolu tarafından fark edilince durum ilçe belediyesi ekiplerine bildirildi.
Kısa sürede köye ulaşan ekipler, yangını kontrol altına alarak söndürdü.Söndürme çalışmalarını yerinde takip eden İlçe Belediye Başkanı Müslüm Tosun, jandarmanın ihbarının ardından ekiplerin kısa sürede köye ulaştıklarını belirterek, “İtfaiye ile olay yerine geldik. Baca tutuşmuştu. 20 dakika içinde arkadaşlarımız burada oldu. Müdahale ettiler. Çok şükür bir zayiat olmadan söndürüldü” dedi.
(ET-HIV-
20 Dakika Hakkında
Başrollerinde Tuba Büyüküstün ve İlker Aksum'un yer alacağı 20 Dakika dizisi, hikayesini Kaçış Planı (The Next Three Days) filminden alıyor. Dizide, mutlu bir evlilikleri olan çiftin hayatları, kadının işlemediği halde bir cinayetle suçlanarak hapise girmesiyle altüst olması anlatılıyor. Her hafta yükselen bir tempoya sahip olacak dizide, koca, karısının bu cinayeti işlemediğinden emindir ve ipuçlarının peşinden koşar. Sonunda yapacak bir şey olm...
devamı
30 Aralık 2020 Çarşamba günü yayınlandı