Tuğçe Kazaz: Gezide ölenlerin sorumlusu Paralel yapı

Son günlerin en çok tartışılan isimlerinden Tuğçe Kazaz canlı yayında çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Beyaz Tv'de yayınlanan ' Dinamit ' programının canlı yayın konuğu olan Tuğçe Kazaz, Fethullah Gülen'i sert sözlerle eleştirdi.
Pensilvanya İsmail Korkmaz Fethullah Gülen Tuğçe Kazaz Berkin Elvan 

Fethullah Gülen'in dini siyasete alet ettiğini kaydeden Kazaz, Gezi olaylarında yaşanan ölümlerin sorumlusu olarak ta Paralel Yapıyı gösterdi.

GÜLEN İNGİLTERE'NİN GÜDÜMÜNDE...
Tuğçe Kazaz'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle;
Ben neden bunları açık yüreklilikle Fethullah Gülen'e söylüyorum. Çünkü dini, İslamı, siyasi amaçların için.. İngiltere ve İngiltere'nin güdümündeki ülkelerin politikalarını hayata geçirmek için. Bunu da dini bir şemsiye içinde yapmak istersen, sen dini bir lider olmaktan çıkarsın. Tanımam!

GÜLEN NEDEN PENSİLVANYA'DA
Nasıl başladı, ne niyetle geldi, ne noktaya geldi bilmem. O güçler Gülen'i konuşturmazsa, konuşamaz. Neden Pensilvanya'da?

GEZİDE ÖLENLERİN SORUMLUSU PARALEL YAPI
17 Aralık'tan önce ben Gezi Parkı'nda yer almadım. Gezi Parkı'nda kaybettiklerimiz için içim acıdı. Ali İsmail Korkmaz'ların, Berkin Elvan'ların gezide ölenlerin hepsinin sorumlusu paralel yapı ve arkasındaki güçlerdir. Çünkü o insanları sokağa dökmek için örgütlü bir çaba harcandı.
YOGADAN BAHSETSEYDİM BAĞIRIP ÇAĞIRMAZLARDI
Ben Yogadan bahsetseydim kimse bağırıp çağırmazdı. Yogayla alakalı konuşunca sıkıntı yok, namazdan konuşunca neden sıkıntı var?

BUGÜNKÜ AKLIM OLSAYDI MANKEN OLMAZDIM
' Bundan sonra mankenlik yapmayı düşünmüyorum. Bugünkü aklım olsaydı ben model olmazdım. ' diyen Tuğçe Kazaz, manken olmayı hevesleyen genç kızlara da şu sözlerle bazı tavsiyelerde bulundu;
Biliyorum ki içlerinde ünlü olma hevesi var. Ancak ileride anne olacaklarını unutmadan, aile kuracaklarını ve kadın olduklarını unutmadan namuslarıyla ve edepleriyle yapsınlar. İradelerini ortaya koysunlar.


Tuğçe Kazaz katıldığı bir programda namaz kılmanın bel ağrılarından kurtulmada faydalı olabileceğini söylemiş ve program sonrası sosyal medyada büyük tepkiler almıştı. Kazaz'ın Twitter hesabı da hacklenmiş, hesabı geri alan Kazaz, zehir zemberek açıklamalar yapmıştı.



27 Aralık 2014 Cumartesi günü yayınlandı