TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, taziye ziyareti için Kdz. Ereğli’ye geldi

Hisarcıklıoğlu’nun karşılanması
Salar Meclis Üyesi Allah Taziye Ziyareti 

-Rifat Hisarcıklıoğlu’nun taziyelerini sunması
-Başkanlık koltuğuna Yaşar Tetiker’in fotoğrafının konması ve masasının güllerle süslenmesi
-Rifat Hisarcıklıoğlu’nun TSO yöneticileri ile sohbet etmesi
-Kur’an-ı Kerim okunması
-Dua yapılması
-Rifat Hisarcıklıoğlu’nun konuşması
-Rifat Hisarcıklıoğlu’nun anı defterine duygularını yazması
-Rifat Hisarcıklıoğlu’nun TSO’dan ayrılması

( ZONGULDAK ) ZONGULDAK

- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Yaşar Tetiker’in vefatı nedeniyle Kdz. Ereğli TSO’ya taziye ziyaretinde bulundu. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, geçtiğimiz Salı günü hayatını kaybeden Kdz. Ereğli TSO Başkanı Yaşar Tetiker için taziyelerini sunmak üzere Kdz. Ereğli ilçesine geldi. Kdz. Ereğli TSO Başkan Vekili Sertan Yalçın, yönetim kurulu ve meclis üyeleri tarafından karşılanan Hisarcıklıoğlu, Tetiker’in odalar birliğinin 1992’den bu yana bilinen en aktif başkanlarından birisi olduğunu söyledi.

Hisarcıklıoğlu konuşmasında “Yaşar Ağabeyimiz 1992'den bu yana Odalar Birliği Camiası içinde en aktif en bilinen başkanlarımızdan bir tanesi idi. Bende o zaman Ankara Ticaret Odası meclis üyesiydim. Allah Makamını Cennet etsin. Ne ölüm ne doğum ikisi de elimizde değil. Sonuçta hepimizin de gideceği yer orası. Allah günahlarını affetsin. Bu dünyada yaptığı hayırları inşallah öteki tarafta da ona ecir(karşılık) olur. Ereğli Ticaret Sanayi odamıza, yönetimine, meclisine ve üyelerine taziyelerimi iletiyorum” dedi.
TSO Başkanlığı koltuğuna hayatını kaybeden TSO Başkanı Yaşar Tetiker’in fotoğrafı konurken, masasının üzeri ise güllerle süslendi. Ziyaret sırasında Yaşar Tetiker için Kur’an-ı Kerim okundu, dua yapıldı. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ziyarette anı defterine duygu ve düşüncelerini yazmasının ardından Tetiker’in ailesini ziyaret etti.
29 Aralık 2017 Cuma günü yayınlandı