Tayyar: Paris katliamı üzerinden Türkiye'ye operasyon yapacaklar

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, katıldığı programda mizah dergisi Charlie Hebdo ' ya yönelik düzenlenen kanlı saldırı hakkında açıklamalarda bulundu.
Cumhuriyet Charlie Hebdo Şamil Tayyar Milletvekili Peygamber 


Beyaz Tv ekranlarında Erkan Tan'ın sunduğu ' Son Söz ' programında konuşan Şamil Tayyar, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Paris ' te geçtiğimiz Çarşamba günü saldırıya uğrayan ve 4 karikatüristini kaybeden Fransız mizah dergisi Charlie Hebdo ' nun, 14 Ocak Çarşamba günü basılacak sayısının Cumhuriyet'in dergiyi eş zamanlı olarak Türkçe basması konusuna da değindi.

Tayyar, Peygamber Efendimize atfedilen karikatürü bir hakaret olarak değerlendirirken ' O karikatürleri bu ülkede Atatürk için çizin, bu memlekette en az 500 kişiyi katlederler. ' dedi.

Şamil Tayyar Hakkında
1965 yılında Gaziantep'in İslahiye ilçesinde doğdu. İlk orta ve lise öğrenimini İslahiye ilçesinde tamamladı. 1986 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi'ni bitirdi. Gazeteciliğe 1985 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesinde son sınıf öğrencisi iken Milliyet Gazetesinde başladı. 21 yıllık meslek hayatının 17 yılı Milliyet ve Sabah gazetelerinde geçti. Son olarak Yeni Şafak Gazetesinde Ankara Haber Müdürü ve köşe yazarı Tercüman Gazet...
devamı
14 Ocak 2015 Çarşamba günü yayınlandı