Tahir Sarıkayadan Fazı Saya Sert Tepki: Haddini Bileceksin!

Hem sosyal medyada hem de televizyon programlarında herkesin konuştuğu o sözlerin sahibi Fazıl Say ' a en büyük tepkilerden biri de sunucu Tahir Sarıkaya ' dan geldi..
Fazıl Say Arabesk Kültür Bakanı 


Tahir Sarıkaya, ünlü piyanist Fazıl Say 'ı sert sözlerle eleştirirken, sunucu Tahir Sarıkaya canlı yayında küplere bindi. Sarıkaya Fazıl Say 'a “Haddini bileceksin” derken şu sözleri söyledi

HADDİNİ BİLECEKSİN
Acaba Türkiye 'nin kaçı piyano dinliyor. Piyano severlere saygı duyuyorum. Bu ülkede arabesk severlere de, piyano severlere de saygı duyuyorum. Ülkemizin de bir değerleri var. Arabesk kültürüyle büyüyen insanları da var. Adamın derdi, toplumun düşüncelerini aşağılamak. Gitsin sanatını icra etsin. Dünya sanatçısıysan, sanatçılığını yapacaksın. Haddini bileceksin. İnsanların müzik anlayışını yargılamak senin haddine değil.” dedi.

Fazıl Say, katıldığı bir canlı yayında Kültür Bakanı Günay'ın kendisi hakkında 'Halk Fazıl Say'ı cezalandırmalı ' dediğini ileri sürerek, 'Halk dediği de 3-5 it kopuk halbuki ' diyerek sosyal medyada kendisini eleştirenlere ağır cevap vermişti.

BEYAZ GAZETE
14 Kasım 2012 Çarşamba günü yayınlandı